Τρίτο Trailer Από Το "The Third Day" Του HBO

0

Το HBO κυκλοφόρησε το τρίτο trailer από το "The Third Day", την νέα limited τηλεοπτική σειρά των Dennis Kelly και Felix Barrett. Το νέο trailer φανερώνει μια τριπαριστη σειρά, που φαντάζει σαν μια μίξη του "Twilight Zone" και του "Midsommar".

Αν και το HBO δεν έχει κάνει γνωστή την πλοκή της σειράς, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι αποτελείται από έξι επεισόδια, που χωρίζονται σε δυο κεφάλαια. Τα τρία πρώτα αναφέρονται ως Καλοκαίρι (Summer) και ακολουθούν τον χαρακτήρα του Sam (Jude Law), έναν άνδρα που προσελκύεται από ένα μυστηριώδες νησί, εκεί όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια ομάδα κατοίκων που πασχίζουν να διατηρήσουν τα έθιμα και τις παραδόσεις του νησιού με κάθε κόστος.

Τα υπόλοιπα τρία αναφέρονται ως Χειμώνας (Winter) και ακολουθούν τον χαρακτήρα της Helen (Naomie Harris), μιας δυναμικής γυναίκας που καταφτάνει στο νησί αναζητώντας απαντήσεις, μια άφιξη που θα αποτελέσει το έναυσμα για μια μάχη για την μοίρα του νησιού.

Το σενάριο του "Summer" έχει γράψει ο Dennis Kelly ("Utopia"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Marc Munden ("Utopia"). Ενώ όσον αφορά το "Winter", το σενάριο έχουν γράψει οι Kit de Waal, Dean O’Loughlin και Dennis Kelly, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Philippa Lowthorpe ("The Crown").

Πρωταγωνιστούν οι Jude Law ("The New Pope"), Naomie Harris ("Spectre"), Emily Watson ("Chernobyl"), Katherine Waterston ("Alien: Covenant"), Freya Allan ("The Witcher"), Paddy Considine, Gianni Calchetti, Amer Chadha-Patel, Paddy Considine, Greg Draven.

Το "The Third Day" των έξι επεισοδίων, θα κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 14 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.