Τρίτο Trailer Απο Το "The Man in the High Castle"

0

Ενα μήνα πρίν απο την κυκλοφορία της σειράς το Amazon κυκλοφόρησε ένα τρίτο trailer απο το "The Man In The High Castle", την νέα τηλεοπτική δραματική σειρά του Frank Spotnitz.

Η σειρά είναι βασισμένη στη νουβέλα του Philip K. Dick, όπου η εναλλακτική της ιστορία εστιάζει σε ένα κόσμο όπου η Ναζιστική Γερμανία και η Ιαπωνία υπήρξαν οι νικητές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά τον πόλεμο, η υφήλιος έχει μοιραστεί ανάμεσα στις δυο χώρες. Ομως η ένταση κλιμακώνεται για τις δυνάμεις του Άξονα, και η πίεση εκδηλώνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ο φασισμός κυριαρχεί και οι λιγοστοί αναπομείναντες Εβραίοι κρύβονται πίσω σπο ψεύτικα ονόματα.

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Frank Spotnitz ("The X-Files"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Ridley Scott, David W. Zucker και τον David Semel ("American Dreams"), που σκηνοθέτησε τον πιλότο.

Πρωταγωνιστούν οι Alexa Davalos ("Mob City"), Rufus Sewell ("Dark City"), Luke Kleintank ("Pretty Little Liars"), Rupert Evans ("The Village"), Cary-Hiroyuki Tagawa ("Mortal Kombat Legacy"), Joel De La Fuente ("Hemlock Grove"), και DJ Qualls ("Z Nation").

Eχοντας παρακολουθήσει το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς και όλο το προωθητικό υλικό, η νέα σειρά φαντάζει σαν την πιο φιλόδοξη παραγωγή που έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα το Amazon, καθώς διαθέτει αξιόλογους συντελεστές και μια επική πλοκή που βασίζεται σε ένα αυθεντικό έργο του Philip K. Dick.

Ολα τα επεισόδια του "The Man In The High Castle" θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα μέσα απο το Amazon Prime, στις 20 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.