Τρίτο Trailer Απο Το "Castle Rock"

0

Δύο εβδομάδες πρίν απο την πρεμιέρα της σειράς, το Hulu κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Castle Rock", την ανθολογία ιστορίων που δανείζεται χαρακτήρες και σημεία αναφοράς απο το πλούσιο υλικό του Stephen King. Το νέο trailer φαντάζει σαν μια σύνθεση σημείων αναφοράς απο τις πιο κλασικές ιστορίες του Stephen King, σε μια σειρά που φαίνεται να διαθέτει πολύ σκοτεινό τόνο και επιβλητική ατμόσφαιρα.

"Το Castle Rock αποτελεί κομμάτι της μυθοπλαστικής τοπογραφίας του Maine, που δημιούργησε ο Stephen King. Ενα μέρος όπου εξελίσσονται πολλές απο τις νουβέλες και τις σύντομες ιστορίες του διάσημου συγγραφέα. Το Castle Rock εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη νουβέλα "The Dead Zone" του 1979, ενώ η πιο πρόσφατη αναφορά έγινε στις νουβέλες "Doctor Sleep" (2013) και "Revival" (2014). Το όνομα είναι βασισμένο στο επίσης μυθοπλαστικό ορεινό οχυρό της νουβέλας "Lord of the Flies" που έγραψε το 1954 ο William Golding."

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχουν γράψει οι Sam Shaw και Dusty Thomason, το συγγραφικό δίδυμο πίσω απο την τηλεοπτική σειρά "Manhattan", ενώ χρέη παραγωγών εκτελούν οι Stephen King και J.J. Abrams, οι οποίοι ύστερα απο την επιτυχημένη συνεργασία τους στο "11.22.63", ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους στην νέα τηλεοπτική σειρά της συνδρομητικής υπηρεσίας streaming, Hulu, που συνεχίζει τον δυναμικό εμπλουτισμό του προγράμματος της.

Πρωταγωνιστούν οι Melanie Lynskey, Scott Glenn, Sissy Spacek, André Holland, Jane Levy, Bill Skarsgård, Jane Levy, Terry O'Quinn, Eric Sharpe, Chris Breen, Mario Ruiz, Alex Ziwak, William Allen.

Με πολύ αξιόλογους συντελεστές πίσω και μπροστά απο τις κάμερες, το "Castle Rock" φαντάζει σαν μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά τρόμου, ένα είδος που λείπει πολύ απο την τηλεόραση της νέας εποχής.

Το "Castle Rock" θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουλίου, μέσα απο το Hulu.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.