Τρίτο Trailer Απο Το "24: Live Another Day"

0

Τρείς εβδομάδες πρίν απο την πρεμιέρα, το δίκτυο Fox κυκλοφόρησε το τρίτο trailer απο το "24: Live Another Day", την επιστροφή της δημοφιλούς σειράς “24”.

"Τέσσερα χρόνια πρίν, ο Jack ήταν ένας φυγάς. Τώρα αν και σε εξορία, είναι διατεθειμένος να ρισκάρει τη ζωή του και την ελευθερία του, για να αποτρέψει μια ακόμη παγκόσμια καταστροφή. Τον Jack αναζητά μια δυνατή ομάδα της CIA που αποτελείται απο τον επικεφαλή Steve Navarro (Benjamin Bratt, "Law & Order"), την αδίστακτη και ευρηματική Kate Morgan (Yvonne Strahovski, "Dexter"), τον computer tech Jordan Reed (Giles Matthey, "Jobs") και τον δυνατό και αλλαζόνα Erik Ritter (Gbenga Akinnagbe, "The Wire").

Πρόεδρος της Αμερικής είναι πλέον ο James Heller (William Devane, "The Dark Knight Rises"). Δεξί χέρι του Προέδρου είναι ο Προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Mark Boudreau (Tate Donovan, "Damages"), ο οποίος έχει παντρευτεί την κόρη του Heller, την Audrey (Kim Raver, "Revolution").

Την ίδια ώρα η έμπιστη του Jack, Chloe O’BRian (Mary Lynn Rajskub, "Firewall") δουλεύει πλέον παράνομα με τον υψηλού προφίλ hacker Andrian Cross (Michael Wincott, "The Crow").

Μέσα σε μια μέρα τρομακτική ημέρα, ο Jack θα πρέπει να αποτρέψει μια αδιανόητη τρομοκρατική επίθεση που θα αλλάξει τον κόσμο για πάντα."

Την νέα μορφή του “24” που θα αποτελείται απο 12 και όχι 24 επεισόδια, θα "τρέξουν" οι Evan Katz & Manny Coto, ενώ ο πρώην showrunner Howard Gordon, θα βρεθεί στη θέση του παραγωγού.

Πρωταγωνιστούν οι Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Benjamin Bratt, Yvonne Strahovski, Tate Donovan, Stephen Fry, William Devane, Kim Raver, Michael Wincott, Michelle Fairley, Jordan Reed.

Η 9η σαιζόν του 24 θα αποτελείται απο 12 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στίς 5 Μαϊου στο τηλεοπτικό δίκτυο FOX.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.