Τρίτο Trailer Απο Την Τρίτη Σεζόν Του "Westworld"

0

Το HBO κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο την τρίτη σεζόν του "Westworld", την μεταφορά στην μικρή οθόνη του βιβλίου του Michael Crichton ("Jurassic Park"). Τα promos που έχουμε παρακολουθήσει απο την τρίτη σεζόν φανερώνουν μια μεγαλή αλλάγή στην κατεύθυνση, καθώς πλέον η ιστορία εξελίσσεται ταυτόχρονα έξω απο τις εγκαταστάσεις της Delos, αλλά και μέσα σε αυτές και ενα νέο θεματικό πάρκο με σκηνικό του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Μια τρίτη σεζόν που αν διαθέτει μια αφήγηση με καλύτερο ρυθμό απο τις δυο πρώτες, τότε μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ αξιόλογο, καθώς το επίπεδο παραγωγής παραμένει εντυπωσιακό.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Jonathan Nolan ("Person of Interest"), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Lisa Joy ("Pushing Daisies"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι J.J. Abrams & Bryan Burk.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Evan Rachel Wood ("True Blood"), Jeffrey Wright ("Boardwalk Empire"), Thandie Newton, Tessa Thompson και Ed Harris, ενώ τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Aaron Paul ("Breaking Bad"), Lena Waithe ("Master of None") και Vincent Cassel ("Black Swan").

Η τρίτη σεζόν του "Westworld" θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαρτίου, στο HBO.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.