Trailer Απο Το "The New Pope"

0

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο το "The New Pope", την σειρά που ουσιαστικά αποτελεί την δεύτερη σεζόν του "The Young Pope", που κυκλοφόρησε το 2016. Αν και το πρώτο σκανδαλιστικό teaser δεν φανερώνει τίποτε απο την πλοκή, αυτό που μπορεί κανείς να καταλάβει είναι πως η δεύτερη σεζόν θα εστιάσει στην επική κόντρα ανάμεσα στον "χαλαρό" Lenny Belardo (Jude Law) και τον έξτρα-συντηρητικό Giovanni Paolo III (John Malkovich), που φιλοδοξεί να πάρει τη θέση του.

Το σενάριο της νέας σεζόν έχουν γράψει ο γνωστός Ιταλός σκηνοθέτης Paolo Sorrentino ("La grande bellezza") και οι Umberto Contarello, Stefano Bises.

Trailer Απο Το "The New Pope"

Πρωταγωνιστούν οι Jude Law, John Malkovich, Henry Goodman, Ulrich Thomsen, Mark Ivanir, Yuliya Snigir, Massimo Ghini, Stefano Accorsi, Javier Cámara, Cécile de France, Kika Georgiou, Maurizio Lombardi και σε guest ρόλους τους Sharon Stone και Marilyn Manson.

Το "The New Pope" θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας την πρώτη Σεπτεμβρίου, ενώ η τηλεοπτική του πρεμιέρα αναμένεται στις αρχές του 2020.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.