Trailer Απο Το "Our Planet" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Our Planet", τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της υπηρεσία streaming.

"Από τον δημιουργό του Planet Earth (Πλανήτης Γη), η σειρά οκτώ μερών περιλαμβάνει υλικό που δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ ξανά για τα άγρια ζώα και το περιβάλλον τους, αποκαλύπτοντας παράλληλα τους λόγους που η φύση έχει τεράστια σημασία για όλους μας και τα βήματα που πρέπει να κάνουμε για να την προστατεύσουμε. Η σειρά συνοδεύεται από περιεχόμενο από το παρασκήνιο, το οποίο θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα στο Netflix."

Πέρα από τον Sir David Attenborough, η σειρά θα έχει αφηγητές σε τοπικό επίπεδο σε δέκα γλώσσες, όπως την Penelope Cruz στα Ισπανικά για την Ισπανία και τη Salma Hayek για τη Λατινική Αμερική.

Σύμφωνα με την Penelope Cruz:

"Είναι απίστευτη τιμή να συμμετέχω στη σειρά ‘Ο Πλανήτης μας’ του Netflix. Πρόκειται για μια σειρά με πανέμορφα τοπία και το μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο ή πιο σημαντικό. Νιώθω ότι ταυτίζομαι με όλα όσα πρεσβεύει ο ‘Πλανήτης μας’ και είμαι περήφανη που συμβάλλω στη μεταφορά ενός τόσο δυνατού έργου στην πατρίδα μου και στο κοινό όλου του κόσμου".

Ενώ σύμφωνα με την Salma Hayek:

"Η σειρά 'Ο Πλανήτης μας' ξεπερνά τα σύνορα των χωρών και μεταφέρει ένα συγκλονιστικό μήνυμα για τον σεβασμό και τη φροντίδα που πρέπει να επιδεικνύουμε προς το φυσικό περιβάλλον. Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με το Netflix ώστε να φέρουμε τη σειρά στην πατρίδα μου, το Μεξικό, και στο ισπανόφωνο κοινό ολόκληρης της Λατινικής Αμερικής και του υπόλοιπου κόσμου."

Το φιλόδοξο τετραετές project έχει γυριστεί σε 50 χώρες από όλες τις ηπείρους του κόσμου, με πάνω από 600 μέλη στο συνεργείο, και εστιάζει στην ποικιλομορφία των οργανισμών που κατοικούν στον πλανήτη, από τις απομακρυσμένες άγριες περιοχές του Αρκτικού και τα μυστηριώδη βάθη των ωκεανών έως τα αχανή τοπία της Αφρικής και τις ποικιλόμορφες ζούγκλες της Νότιας Αμερικής.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς "Ο Πλανήτης μας", οι θεατές θα ταξιδέψουν από τα τροπικά δάση της Βραζιλίας έως το αρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ της Νορβηγίας και θα ανακαλύψουν πώς συνδέονται μεταξύ τους όλοι οι ευαίσθητοι οικότοποι και γιατί είναι όλοι κρίσιμης σημασίας για τη ζωή στον πλανήτη μας.

Στα επόμενα επεισόδια παρουσιάζονται τα βασικά μεγαοικοσυστήματα της Γης ή οικότοποι: παγωμένοι κόσμοι, ζούγκλες, παράκτιες θάλασσες, έρημοι και λιβάδια, ανοιχτές θάλασσες, περιοχές με γλυκά ύδατα και δάση. Χάρη σε μια τεράστια ομάδα που περιλαμβάνει μερικούς από τους κορυφαίους κινηματογραφιστές, ερευνητές και επιστήμονες άγριας φύσης στον κόσμο, και με την υποστήριξη της νεότερης τεχνολογίας καμερών 4K, κάθε επεισόδιο παρουσιάζει πολλά εντυπωσιακά τοπία που δεν έχουν αποτυπωθεί στην κάμερα στο παρελθόν.

Με ασύγκριτη θεματολογία και απίστευτα φιλόδοξη, η σειρά "Ο Πλανήτης μας" θα ψυχαγωγήσει και θα καθηλώσει κοινό όλων των ηλικιών από όλο τον κόσμο. Το σημαντικότερο είναι ότι η σειρά θα συμβάλει στο να γίνει η αρχή για μια σημαντική συζήτηση σχετικά με το "σπίτι" που μοιραζόμαστε όλοι μας, σε μια κρίσιμη περίοδο όπου απαιτείται δράση από τον κόσμο. Οι θεατές θα θαυμάσουν τα ξεχωριστά τοπία και τα πολύτιμα και σπάνια είδη της άγριας ζωής, αλλά θα ενημερωθούν επίσης και για τα βήματα που πρέπει να γίνουν για την προστασία του φυσικού μας κόσμου. «Σε όλο τον πλανήτη, οι κρίσιμες συνδέσεις διαταράσσονται», σημειώνει ο David Attenborough. «Οι πράξεις μας μέσα στα επόμενα 20 χρόνια θα καθορίσουν το μέλλον κάθε ζωής στη Γη».

Την παραγωγή της σειράς "Ο Πλανήτης μας" ανέλαβε η Silverback Films Ltd σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση (WWF). Παραγωγοί της σειράς είναι οι Alastair Fothergill και Keith Scholey.

Το "Our Planet" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 5 Απριλίου.

Επισκεφθείτε το επίσημο site

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.