Πρώτο Trailer Απο Το "High Maintenance" Του HBO

0

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "High Maintenance", μια νέα κωμική τηλεοπτική σειρά που θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο.

Το "High Maintenance" είναι βασισμένo στην ομώνυμη web σειρά που προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Vimeo απο το 2012 εως και το 2015, αποτελούμενη απο 19 επεισόδια, τα οποία ήταν διάρκειας 5-12 λεπτών.

Η ιστορία ακολουθεί τον "The Guy", έναν ανώνυμο μικροέμπορο κάναβης στην Νέα Υόρκη και εστιάζει στα απρόοπτα της "δουλειάς" του και την επαφή του με τους ιδιόρυθμους πελάτες του.

Πρώτο Trailer Απο Το "High Maintenance" Του HBO

Δημιουργοί της σειράς είναι ο Ben Sinclair (ο οποίος βρίσκεται και στον πρωταγωνιστικό ρόλο) και η σύζυγος του Katja Blichfield.

Η σειρά θα ξεκινήσει στο HBO το φθινόπωρο, με μια πιλοτική πρώτη σαιζόν που θα αποτελείται απο έξι ημίωρα επεισόδια και αν στεφθεί με επιτυχία, τότε το δίκτυο αναμένεται να της δώσει περισσότερα επεισόδια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τηλεοπτική εκδοχή θα μείνει πιστή στη web-σειρά, ενώ θα διαθέτει υψηλότερο επίπεδο παραγωγής και guest εμφανίσεις γνωστών ηθοποιών όπως ο Dan Stevens ("Downton Abbey", "The Guest") και η Amy Ryan ("Bridge of Spies")...

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.