Τον Μαϊο η Τρίτη Σαιζόν του "The Killing"

0

Με μια πρωτοφανή κίνηση, για τα δεδομένα της αμερικανικής τηλεόρασης, το τηλεοπτικό δίκτυο AMC ανακάλεσε την απόφαση του για την ακύρωση της τηλεοπτικής σειράς "The Killing", μια απόφαση που είχε παρθεί στα τέλη Ιουλίου και ύστερα απο την ολοκλήρωση της δεύτερης σαιζόν.
Απο ότι φαίνεται η αιτία ανάκλησης της απόφασης ήταν η πρόθεση της παραγωγού της σειράς Veena Sud να μεταφέρει τη σειρά σε νέα στέγη, και συγκεκριμένα στο Netflix, κάτι που θορύβησε το AMC.

Βασισμένο στη Δανέζικη τηλεοπτική σειρά "Forbrydelson" το "The Killing" αποτέλεσε μια απο τις κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης για το 2011, με την πρώτη σαιζόν να κερδίζει κοινό και κριτικούς.

Οι δύο πρώτες σαιζόν επικεντρώθηκαν γύρω απο το φόνο μιας νεαρής κοπέλας στο Seattle και την προσπάθεια της τοπικής αστυνομίας να βρεί τον δολοφόνο της. Οι εξαιρετικές ερμηνείες απο το πολύ καλό cast της σειράς σε συνδυασμό με την πολύ καλή σκηνοθεσία και την μουντή ατμόσφαιρα δημιούργησαν ένα μυστηριώδες αστυνομικό θρίλερ.

Η τρίτη σαιζόν της σειράς θα ξεκινήσει με νέα ιστορία και θα έχει και πάλι ως πρωταγωνιστές την Mireille Enos ("World War Z") που κέρδισε δυο υποψηφιότητες για Emmy και Χρυσή Σφαίρα και τον νέο "Robocop" Joel Kinnaman.

Η παραγωγή της τρίτης σαιζόν θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο ενώ η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει τον Μαϊο.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.