Τον Ιούνιο η Δεύτερη Σαιζόν του "The Newsroom"

0

Τον Ιούνιο θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της άκρως επιτυχημένης σειράς του HBO "The Newsroom". Η σειρά που κέρδισε κοινό και κριτικούς με τα αιχμηρά θέματα της και τις εξαιρετικές ερμηνείες του ταλαντούχου cast ανανεώθηκε ύστερα απο την προβολή μόλις δυο επεισόδιων.

"Ο Will McAvoy (Jeff Daniels), ένας ακριβοπληρωμένος παρουσιαστής ειδήσεων, βλέπει την βολεμένη ζωή του να αλλάζει όταν το κανάλι που εργάζεται αντικαθιστά την έμπειρη ομάδα δημοσιογράφων της εκπομπής του με νεαρούς και άπειρους. Η αλλαγή αυτή δίνει την αφορμή στον Will να κάνει στροφή σε ενα δελτίο πιο αληθινό και ασυμβίβαστο που θα συγκρουστεί με όλους και με όλα."

Το "The Newsroom" καυτηριάζει το χώρο της ενημέρωσης και τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, δίνοντας μια εικόνα απο τα παρασκήνια και τις πιέσεις που δέχονται οι δημοσιογράφοι απο τους ιδιοκτήτες των Μέσων, που χορεύουν το χορό της διαπλοκής με τους πολιτικούς.

Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς Aaron Sorkin ("The West Wing", "The Social Network", "Moneyball") έχει ήδη ξεκινήσει η συγγγραφή των δέκα σεναρίων της δεύτερης σαιζόν ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο.

Το cast περιλαμβάνει τον εξαιρετικό Jeff Daniels και τους Emily Mortimer, John Gallagher Jr., Alison Pill, Thomas Sadoski, Dev Patel, Olivia Munn, Sam Waterston, Adina Porter, Chris Chalk, Margaret Judson και Jane Fonda.

Μοιραστείτε.

About Author

Τα σχόλια έχουν κλείσει.