Τον Ιούλιο το Τελευταίο Μέρος του "Breaking Bad"

0

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο AMC, το τελευταίο μέρος του "Breaking Bad" θα ξεκινήσει να προβάλεται στις 14 Ιουλίου. Με μόλις 8 επεισόδια να απομένουν για να πέσουν οι τίτλοι τέλους της πολύ επιτυχημένης σειράς του AMC ο δημιουργός της σειράς Vince Gilligan δήλωσε:

"Σήμερα ξεκινήσαμε τα γυρίσματα του 5ου απο τα εναπομείναντα 8 επεισόδια και βάζουμε τις τελευταίες πινελιές στο σενάριο του 6ου επεισοδίου, ενώ το 7ο γράφεται αυτήν τη στιγμή. Επίσης πρέπει να καταλήξουμε στην ιστορία του τελευταίου επεισοδίου το οποίο θα γράψω και θα σκηνοθετήσω εγώ προσωπικά" εξήγησε.

Οσον αφορά για το πώς θα τελειώσει η σειρά, ο Gilligan είπε:

"Σωστό ή λάθος, το τέλος θα είναι ολοκληρωτικό και οριστικό. Η ιστορία μας απο την αρχή είχε σχεδιαστεί για να καταλήξει κάπου. Ο σκοπός ήταν να έχει αρχή, μέση και τέλος και μετά να μην υπάρχει."

Η σειρά, που έχει αποτελέσει μεγάλη επιτυχία, έχει κερδίσει 6 βραβεία Emmy με τον πρωταγωνιστή Bryan Cranston να κερδίζει το βραβείο Outstanding Lead Actor για τρία συνεχόμενα χρόνια.

Στο "Breaking Bad" παρουσιάζεται η ζωή του Walter White, ενός ικανότατου χημικού που επιλέγει την διδασκαλία χημείας στο γυμνάσιο απορρίπτοντας υψηλόμισθες θέσεις εργασίας σε πολυεθνικές εταιρείες. Όταν όμως μαθαίνει ότι πάσχει απο ανίατη ασθένεια, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το ιδιοφυές ταλέντο του στη χημεία για την παρασκευή υψηλής ποιότητας κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, έτσι ώστε να διασφαλίσει την οικογένεια του οικονομικά προτού πεθάνει.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Vince Gilligan ("The X-Files") ενώ πρωταγωνιστούν οι Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Giancarlo Esposito, Steven Michael Quezada, Jonathan Banks.

Το τελευταίο μέρος της σειράς, αποτελείται απο 8 επεισόδια και θα ξεκινήσει στις 14 Ιουλίου στο AMC.

Δείτε τι είπε ο Bryan Cranston για το τέλος της σειράς:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.