Τον Αύγουστο Η Πρεμιέρα Της 4ης Σαιζόν Του "The Killing"

0

Το συνδρομητικό δίκτυο Netflix ανακοίνωσε ότι η τέταρτη και τελευταία σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "The Killing", θα κάνει πρεμιέρα την 1η Αυγούστου.

Βασισμένο στην Δανέζικη τηλεοπτική σειρά "Forbrydelsen", το "The Killing" εστιάζει σε διάφορες υποθέσεις δολοφονιών που αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν η ντετέκτιβ Sarah Linden μαζί με τον συνεργάτη της Stephen Holder.

Δημιουργός της σειράς είναι η Veena Sud, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Mireille Enos ("World War Z") και ο Joel Kinnaman ("Robocop").

Αν και πρός το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για την υπόθεση της τέταρτης σαιζόν, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα φόνο μέσα μέσα σε μια στρατιωτική ακαδημία εφήβων.

Αν και με εξαιρετικές ερμηνείες και υψηλό επίπεδο παραγωγής, το "The Killing" δεν κατάφερε ποτέ να συγκεντρώσει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, κάτι που οδήγησε σε ρήξη την δημιουργό της σειράς Veena Sud με το δίκτυο AMC, που πέρσι αποφάσισε να εγκαταλείψει την σειρά οριστικά.
Ευτυχώς όμως, η αξιόλογη σειρά γλίτωσε απο το άδοξο τέλος, καθώς η ιντερνετική υπηρεσία streaming Netflix, η οποία είχε και τα δικαιώματα διανομής της σειράς στο web, αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την παραγωγή της τέταρτης σαιζόν.

Η τέταρτη και τελευταία σαιζόν του "The Killing", θα αποτελείται απο 6 επεισόδια και θα διανεμηθεί διαδικτυακά στους συνδρομητές του Netflix την 1η Αυγούστου.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.