Το WGN Παρήγγειλε Τους Πιλότους Των "Roadside Picnic" & "Scalped"

0

Αν και πρίν απο τρία χρόνια το δίκτυο WGN δεν διέθετε ούτε μια σειρά σεναρίου, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια σημαντική προσπάθεια εμπλουτισμού του προγράμματος του με σειρές όπως το "Salem", το "Manhattan", το "Outsiders" και προσεχώς το "Underground". Συνεχίζοντας αυτή τη σοβαρή προσπάθεια, το δίκτυο παράγγειλε τα επεισόδια-πιλότους των σειρών "Roadside Picnic" και "Scalped", δυο νέες σειρές που στα χαρτιά τουλάχιστον φαντάζουν ενδιαφέρουσες.

"Roadside Picnic"
roadside-picnic-wgn

Το "Roadside Picnic" αποτελεί την μεταφορά της ομώνυμης ρωσικής νουβέλας που έγραψαν το 1971, οι Arkady και Boris Strugatsky, δυο απο τους κορυφαίους συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας της Σοβιετικής Ένωσης/Ρωσίας. Το 1979 η νουβέλα των Αδελφών Strugatsky μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με τον τίτλο "Stalker", απο τον κορυφαίο Ρώσο σκηνοθέτη Andrei Tarkovsky.

"Η ιστορία εξελίσσεται στο προσεχές μέλλον όπου οι εξωγήινοι έχουν έρθει και έχουν φύγει απο τη Γή, αφήνοντας στους ανθρώπους να εξερευνήσουν τα πολλά και εντυπωσιακά μυστικά που εγκατέλειψαν πίσω τους. Η ιστορία επίσης εξερευνά τις επιπτώσεις της επίσκεψης τους στην κοινωνία, μέσα απο τα μάτια του Red, ενός βετεράνου 'Stalker' που έκανε σκοπό της ζωής του την παράνομη περιήγηση στην απαγορευμένη περιοχή «ζώνη», συλλέγοντας ότι άφησαν πίσω τους οι εξωγήινοι."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει γράψει ο Jack Paglen ("Transcendence", "Alien: Covenant"), την σκηνοθεσία του πιλότου έχει αναλάβει ο Alan Taylor ("Terminator Genisy, "Game of Thrones"), ενώ χρέη παραγωγού θα εκτελέσει ο Neal H. Moritz ("Prison Break", "Preacher").

 

"Scalped"
scalped-wgn

Το "Scalped" αποτελεί την μεταφορά της ομώνυμης σειράς comic που έγραψε ο Jason Aaron και εικονογράφησε ο R.M. Guéra.

"Το 'Scalped' αποτελεί μια σύγχρονη ιστορία εγκλήματος που εξελίσσεται στον κόσμο ενός καταυλισμού Ινδιάνων και εξερευνά την δύναμη, την αφοσίωση και την πνευματικότητα. Μια κοινότητα της οποίας ηγείται ο Chief Lincoln Red Crow, ο οποίος συμφιλιώνεται με τον Dashiell Bad Horse, ο οποίος επιστρέφει σπίτι ύστερα απο μια μακρόχρονη απουσία απο τον καταυλισμό."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Doug Jung ("Banshee", "Star Trek Beyond"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Geoff Johns ("The Flash") της DC Comics.

Σε αντίθεση με τις πρώτες σεναρίου που πρόβαλε το WGN, το "Roadside Picnic" και το "Scalped" θα υποστούν την ψυχοφθόρα διαδικασία των πιλοτικών επεισοδίων και αν αυτά στεφθούν με επιτυχία, τότε το δίκτο θα παραγγείλει τις πρώτες σαιζόν....

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.