Τo "V-Wars" Του Jonathan Maberry, Μεταφέρεται Στη Τηλεόραση

0

Πρόσφατα ο εκδοτικός οίκος comic IDW Publishing, δημιούργησε την θυγατρική IDW Entertainment με σκοπό τη μεταφορά αυτών των comic στην τηλεόραση. Η IDW Entertainment σε συνεργασία με την Entertainment One Television, θα αναπτύξουν και θα χρηματοδοτήσουν τηλεοπτικές σειρές βασισμένες στην βιβλιοθήκη της IDW, που περιλαμβάνει περισσότερους απο 300 τίτλους βιβλίων comic .

Η πρώτη παραγωγή στην οποία θα συνεργαστούν οι δυο εταιρείες θα είναι το "V-Wars", μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στη σειρά βιβλίων του βραβευμένου συγγραφέα Jonathan Maberry.

"Η ιστορία εξελίσσεται σε ένα κόσμο που έχει μεταμορφωθεί απο ένα καταστροφικό περιβαντολλογικό γεγονός, που απελευθερώσε έναν ιό 1000 χρόνων, που επηρρεάζει τον κάθε άνθρωπο διαφορετικά και με κριτήριο το DNA του. Το αποτέλεσμα είναι βρυκόλακες τόσο μοναδικοί όσο και οι πολιτισμοί τους και μια πρωτοφανή αντίδραση απο τους εναπομείναντες ανθρώπους..."

Το σενάριο του πιλότου έχει αναλάβει ο Tim Schlattmann ("Smallville", "Dexter"), που θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Ted Adams, David Ozer, David Alpert και Rick Jacobs.

Σύμφωνα με τον John Morayniss, CEO της eOne Television:

"Το V-Wars είναι το τέλειο project για να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας με την IDW Entertainment και θέτει τη βάση για τα μελλοντικά φιλόδοξα projects που θα έρθουν. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τον Tim Schlattmann, για να δημιουργήσουμε αυτόν τον μεταποκαλυπτικό κόσμο."

Με αρκετές ομοιότητες με την νέα τηλεοπτική σειρά "The Extinction Parade", που ετοιμάζει η Legendary Television, το "V-Wars" έρχεται να προστεθεί στον τηλεοπτικό πόλεμο των βρυκολάκων και των zombies...

v-wars-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.