Το USA Παρήγγειλε Τη Σειρά "Mr. Robot"

0

Με τον ντόρο που προκάλεσε η κυβερνοεπίθεση στην Sony να μην έχει κοπάσει ακόμη, το δίκτυο USA εκμεταλλευόμενο την χρονική συγκυρία, παρήγγειλε τη σειρά "Mr. Robot", το hacker δράμα του Sam Esmail.

"Η σειρά εστιάζει στον Elliot (Rami Malek), ένα νεαρό προγραμματιστή που πάσχει απο μια εξουθενωτική αντικοινωνική διαταραχή και που αποφασίζει ότι ο μόνος τρόπος για συνδέεται με τους ανθρώπους είναι να τους "χακάρει". Ο Elliot βρίσκεται σε μια διασταύρωση ανάμεσα στην εταιρεία λογισμικού ασφαλείας που εργάζεται και τις οργανώσεις του υποκόσμου που τον στρατολογούν για να χτυπούν την εταιρική Αμερική."

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Sam Esmail ("Comet"), που εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Steve Golin ("True Detective") και Chad Hamilton.

Πρωταγωνιστούν οι Rami Malek, Christian Slater, Portia Doubleday, Carly Chaikin, Michael Gill, Martin Wallström, Jeremy Holm, Samrat Chakrabarti, Maurizio Ferrigno.

Η νέα σειρά αναμένται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2015, ενώ το πιλοτικό της επεισόδιο θα σκηνοθετήσει ο Niels Arden Oplev ("The Girl with the Dragon Tattoo" – 2009).

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.