Το "Under The Skin" Στην Τηλεόραση

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Silver Reel απέκτησε τα δικαιώματα του "Under The Skin", της sci-fi κινηματογραφικής ταινίας του Jonathan Glazer, με σκοπό την μεταφορά της ιστορίας στην τηλεόραση.

Βασισμένο στην ομωνυμη νουβέλα του Michel Faber, το βρετανικό φιλμ επιστημονικής φαντασίας του Jonathan Glazer ("Sexy Beast", "Birth"), κυκλοφόρησε το 2013 με πρωταγωνίστρια την Scarlett Johansson και ενθουσίασε πολύ από τους κριτικούς, αλλά όχι και τους θεατές, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα το φιλμ να συγκεντρώσει μόλις $6.000.000 δολάρια. Με μια ενδιαφέρουσα ιστορία, αλλά και χαμηλό προϋπολογισμό, το μελαγχολικό και ιδιαίτερα σκοτεινό φιλμ του Glazer αποτέλεσε μια αξιόλογη και πλέον cult πρόταση στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας, αποσπώντας και δυο υποψηφιότητες για βραβεία BAFTA.

Το "Under The Skin" Στην Τηλεόραση

"Μεταμφιεσμένη ως μια πανέμορφη και σαγηνευτική γυναίκα, η Laura είναι στη πραγματικότητα εξωγήινη. Αναζητά απομακρυσμένους δρόμους και απόμερα μέρη για να αποπλανήσει τα ανθρώπινα θύματα της, χρησιμοποιώντας το μεγαλύτερο όπλο της - τη ακόρεστη σεξουαλικότητα της. Αν και θανατηφόρα αποτελεσματική με τον καιρό δένεται με τον νέο κόσμο και αλλάζει από την πολυπλοκότητα της ζωής στη Γή, κάτι που θα την οδηγήσει σε τροχιά σύγκρουσης με το ίδιο της το είδος..."

Σύμφωνα με την Claudia Bluemhuber, την CEO της Silver Reel:

"Η τηλεοπτική μεταφορά του 'Under the Skin', θα σεβαστεί απόλυτα το κινηματογραφικό φιλμ. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε φάση αναζήτησης των σεναριογράφων για αυτή την νέα εκδοχή της ιστορίας του Michel Faber."

Αν και αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε πολλά για την πλοκή και την προσέγγιση της τηλεοπτικής μεταφοράς, το σίγουρο είναι πως το τηλεοπτικό "Under The Skin" μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι αξιόλογο, αν στελεχωθεί με τους κατάλληλους συντελεστές...

Δείτε το trailer του φιλμ:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.