Το "Twisted Metal" Στην Τηλεόραση

0

Σύμφωνα με το Variety, η Sony Pictures Television και η PlayStation Productions ετοιμάζουν το "Twisted Metal", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου video game. Το franchise του "Twisted Metal" ξεκίνησε το 1995 με την κυκλοφορία του πρώτου τίτλου για την κονσόλα Playstation, ενώ ο τελευταίος τίτλος κυκλοφόρησε το 2015 για την κονσόλα PlayStation 4.

Η ιστορία του αρκετά δημοφιλούς παιχνιδιού είναι αρκετά απλή, καθώς ο παίκτης διαλέγει ένα custom όχημα και ανταγωνίζεται με άλλους οδηγούς σε ένα τουρνουά, μέχρι να επιζήσει μόνο ένας. Φυσικά η πλοκή της τηλεοπτικής σειράς θα είναι αρκετά διαφορετική με την επικρατέστερη να έχει ως εξής:

"Ένας περιθωριακός τύπος δέχεται μια πρόταση που θα μπορούσε να βελτιώσει την ζωή του, αν καταφέρει να παραδώσει με επιτυχία ένα μυστηριώδες πακέτο, διασχίζοντας μια μεταποκαλυπτική έρημο. Με την βοήθεια ενός ληστή αυτοκινήτων, θα αντιμετωπίσει άγριους επιδρομείς που οδηγούν επικίνδυνα οχήματα, καθώς και άλλους κινδύνους του ανοικτού δρόμου, συμπεριλαμβανομένου και ενός ανισόρροπου κλόουν που οδηγεί ένα αρκετά οικείο φορτηγό με παγωτά."

Το "Twisted Metal" Στην Τηλεόραση

Το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Michael Jonathan Smith (Cobra Kai), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Rhett Reese και Paul Wernick, το δίδυμο πίσω από τις ταινίες "Zombieland" και "Deadpool".

Σύμφωνα με τον Asad Qizilbash της PlayStation Productions:

"Το Twisted Metal είναι ένα από τα πιο αγαπημένα franchise του PlayStation και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μια τόσο σπουδαία ομάδα δουλεύει για να ζωντανέψει αυτό το εμβληματικό παιχνίδι."

Ενώ σύμφωνα με τον Glenn Adilman, της Sony Pictures Television:

"Αγαπάμε το Twisted Metal και την τρέλα του. Ο Michael Jonathan Smith έφτιαξε μια υπέροχη τηλεοπτική μεταφορά γεμάτη δράση και χιούμορ."

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η τηλεοπτική σειρά θα είναι μια μίξη κωμωδίας και δράσης, με τρελά custom οχήματα, εντυπωσιακές σκηνές δράσης και μια γενικότερη ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε κάτι από "Mad Max"...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.