Το "The Twilight Zone" Επιστρέφει στην Τηλεόραση [+Teaser]

0

Οι τηλεοπτικές ανθολογίες τρόμου πάντα κέντριζαν το ενδιαφέρον των οπαδών του είδους. Σειρές όπως το "The Twilight Zone", το "Tales From The Crypt", το "Outer Limits" και το "Tales from the Darkside" ταξίδευαν για μισή και πλέον ώρα τους τηλεθεατές σε κόσμους διαφορετικούς, φανταστικούς και πολλές φορές τρομακτικούς.

Έτσι και ύστερα απο μια πολύχρονη απουσία απο τους τηλεοπτικούς δέκτες, η καλύτερη απο αυτές, το "The Twilight Zone" επιστρέφει στην τηλεόραση και μάλιστα με αρκετά ενθαρρυντικές προδιαγραφές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, η ανθολογία τρόμου θα επιστρέψει το 2019, μέσα απο την υπηρεσία streaming CBS All Access. Την υλοποίηση του νέου reboot της ανθολογίας τρόμου έχουν αναλάβει η Genre Films του Simon Kinberg ("X-Men: Apocalypse") και η Monkeypaw Productions του Jordan Peele ("Get Out"), ο οποίος θα αναλάβει και τον πρόλογο του κάθε επεισοδίου.

H original σειρά του "The Twilight Zone", δημιουργήθηκε απο τον Rod Serling το 1959 και προβλήθηκε μέχρι το 1964 στο δίκτυο CBS, με την μορφή αυτοτελών επεισοδίων μυστηρίου. Το 1985 η σειρά επέστρεψε με άλλες 4 σαιζόν, για να ξαναεμφανιστεί το 2002 με μόλις μια σαιζόν.

Το 1983 κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία αποτελούμενη απο τέσσερις διαφορετικές ιστορίες σκηνοθετημένες απο τους Joe Dante, John Landis, George Miller και Steven Spielberg. Αν και εισπρακτικά η ταινία δεν πήγε και πολύ καλά, το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό με την τέταρτη ιστορία να κλέβει την πάρασταση με τον John Lithgow να είναι απολαυστικός ως ο τρελός επιβάτης του αεροπλάνου που βλέπει ενα πλάσμα να ξηλώνει το φτερό του.

Το "The Twilight Zone" αποτελεί μια απο τις πρωτοποριακές & ενδιαφέρουσες σειρές της τηλεόρασης, με πάρα πολλούς θαυμαστές ανά τον κόσμο και αν αξιοποιηθεί σωστά, θα μπορέσει και πάλι να γνωρίσει την επιτυχία, ενώ εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να τρομάξουμε ξανά με τον ανατριχιαστικό μουσικό θέμα της εισαγωγής που δημιούργησε ο Marius Constant και που μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω link...

Δείτε το teaser:

Δείτε το βίντεο με το μουσικό θέμα:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.