Το "The Last of Us" Στην Τηλεόραση

0

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε το "The Last of Us", να μεταφέρεται στον κινηματογράφο απο τον Sam Raimi (Spider-Man Trilogy), τελικά τα σχέδια άλλαξαν και το δημοφιλές video game της εταιρείας Naughty Dog θα μεταφερθεί στην τηλεόραση απο το HBO. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2013 αποκλειστικά για το Playstation 3 και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, κυρίως για το εξαιρετικό του γράψιμο και τον σχεδιασμό.

"Η ιστορία ακολουθεί δυο χαρακτήρες, τον σκληραγωγημένο Joel και την νεαρή και πολύ ικανή Ellie, που ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια προσπάθεια να επιβιώσουν σε ένα ριζικά αλλαγμένο κόσμο, 20 χρόνια μετά την καταστροφή της ανθρωπότητας από μια μολυσματική πανδημία. Ο Joel είχε μια ζωή πριν την πανδημία, ενώ η Ellie δεν πρόλαβε να ζήσει τον κόσμο πρίν την καταστροφή.
Στην προσπάθεια του Joel να βγάλει λαθραία την Ellie απο την ζώνη της καραντίνας, οι δυο τους θα πρέπει να περάσουν μέσα από συμμορίες ρακοσυλλεκτών, στρατιωτικές εγκαταστάσεις και μολυσμένους πολίτες."

Το "The Last of Us" Στην Τηλεόραση

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Craig Mazin ("Chernobyl"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Neil Druckmann ("The Last of Us", "Uncharted").

Σύμφωνα με τον σεναριογράφο Craig Mazin:

"O Neil Druckmann είναι χωρίς αμφιβολία ο κορυφαίος δημιουργός που εργάζεται σήμερα στην βιομηχανία των video games και το 'The Last of Us' αποτελεί την κορυφαία δημιουργία του. Η μεταφορά αυτού του κορυφαίου έργου στην τηλεόραση αποτελεί ένα όνειρο για εμένα, πόσο μάλλον η συνεργασία μαζί του."

Ενώ σύμφωνα με τον δημιουργό του video game, Neil Druckmann:

"Απο την πρώτη στιγμή που μίλησα με τον Craig, ενθουσιάστηκα από την προσέγγιση και την αγάπη του για το 'The Last of Us'. Με το 'Chernobyl', ο Craig και το HBO δημιούργησαν ένα έντονο, τρομακτικό και συναισθηματικό αριστούργημα. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερους συνεργάτες για την μεταφορά του 'The Last of Us' στην τηλεόραση."

Η σειρά που αποτελεί μια συμπαραγωγή της Sony Pictures Television Studios και της PlayStation Productions, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021, ενώ το πολυαναμενόμενο sequel του video game θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.