Το "The Last of the Mohicans" Στην Τηλεόραση

0

Σύμφωνα με το Deadline, ο σκηνοθέτης Cary Joji Fukunaga ετοιμάζει την σειρά του "The Last of the Mohicans", την τηλεοπτική μεταφορά της κλασικής νουβέλας του James Fenimore Cooper που μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο το 1992, απο τον σκηνοθέτη Michael Mann.

"Η ιστορία ακολουθεί το αταίριαστο ρομάτζο ανάμεσα στον Uncas, εναν νεαρό Μοϊκανό και την Cora, την μιγάδα κόρη ενός Βρετανού συνταγματάρχη."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Cary Joji Fukunaga ("True Detective", "Maniac", "The Alienist") μαζί με τον Nicholas Osborne, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Nicole Kassell ("The Killing", "The Following").

Μιλώντας στο Deadline, ο Fukunaga δήλωσε:

"Η σύγκρουση των πολιτισμών κατά την διάρκεια του Επταετούς Πολέμου, που περιλαμβάνει την ιστορία του Last of the Mohicans, υπήρξε ενας διακαής πόθος για εμένα. Ήταν ενας παγκόσμιος πόλεμος πρίν καν ανακαλυφθεί ο όρος. Η ευκαιρία να αναπαραστήσω τους ισχυρούς και τους ελεύθερους στη σκέψη χαρακτήρες, με τους ταλαντούχους Nick Osborne και Nicole Kassell, είναι πολύ συναρπαστικό για εμένα. Μαζί με την Paramount TV και την Anonymous Content, έχουμε την ευκαιρία να αναβιώσουμε τους ξεχασμένους προγόνους που καθόρισαν την σημερινή Αμερικανική ταυτότητα."

Αν και δεν είμαστε υπέρμαχοι της ανακύκλωσης των ιστορίων, αυτή η περίπτωση φαντάζει κάπως διαφορετική, αφού η ιστορία διαθέτει πλούσιο υπόβαθρο, καθώς το βιβλίο του James Fenimore Cooper αποτελεί μέρος της πενταλογίας βιβλίων "Leatherstocking Tales", που έγραψε ο συγγραφέας...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.