Το "The Killing" Επιστρέφει! [Ξανά!]

0

Σε μια πρωτοφανή εξέλιξη (για δεύτερη φορά), η τηλεοπτική σειρά "The Killing" - που ακυρώθηκε δυο φόρες απο το δίκτυο AMC! - θα επιστρέψει για την τέταρτη σαιζόν που θα είναι και η τελευταία (αλήθεια?).

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή. Η τηλεοπτική σειρά "The Killing" ξεκίνησε να προβάλλεται στο δίκτυο AMC το 2011. Υστερα απο μια εξαιρετική πρώτη σαιζόν (που ατυχώς δεν ολοκλήρωσε την ιστορία της), ακολούθησε η δεύτερη που είδε τη σειρά να χάνει μέρος της τηλεθεάσης της. Το AMC βλέποντας την πτώση στα νούμερα αποφασίσε την διακοπή της σειράς, για να έρθει τρείς μήνες αργότερα και να ακυρώσει την απόφαση του παρεγγέλνοντας την τρίτη σαιζόν.
Η τρίτη σαιζόν που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Αύγουστο με ένα αμφιλεγόμενο φινάλε, απέσπασε πολύ καλύτερες κριτικές απο την δεύτερη, αλλά δεν κατάφερε να αυξήσει τα νούμερα της τηλεθέασης στο επίπεδο που θα επιθυμούσε το δίκτυο και έτσι το AMC διέκοψε τη σειρά για δεύτερη φορά.

Ετσι φτάνουμε στο σήμερα, όπου η ιντερνετική υπηρεσία streaming Netflix, η οποία είχε και τα δικαιώματα διανομής της ταινίας στο web, αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την παραγωγή της τέταρτης σαιζόν.

Σύμφωνα με την Cindy Holland, αντιπρόεδρο προγράμματος στο Netflix:

"Η πλούσια και επεισοδιακή αφήγηση του "The Killing" έκανε θραύση στο Netflix και εμείς πιστεύουμε ότι το πρέπον είναι να δώσουμε στη Sarah Linden και τον Stephen Holder τον κατάληλο αποχαιρετισμό. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους θαυμαστές της σειράς - παλαιούς και νέους - μια σειρά που είναι τέλεια προσαρμοσμένη στην κατά ζήτηση θέαση."

Ενώ σύμφωνα με τον David Madden, πρόεδρο των Fox TV Studios:

"Είναι ένας φόρος τιμής στη δημιουργό της σειράς Veena Sud και το λαμπρό cast του οποίου ηγήθηκαν η Mireille Enos και ο Joel Kinnaman, χάρις στους οποίους οι θαυμαστές παθιάστηκαν με τη σειρά. Ειμαστε πολύ χαρούμενοι που οι συνεργάτες μας στο Netflix το αναγνώρισαν, δίνοντας μας την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε την ιστορία με ένα τρόπο που θα ικανοποιήσει το πιστό μας κοινό."

Η αλήθεια είναι, ότι το "The Killing" είναι μια ιδιαίτερη και πολύ ποιοτική σειρά, με εξαιρετικές ερμηνείες απο το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Enos & Kinnaman, οι οποίοι σίγουρα θα κάνουν μεγάλη καριέρα στο σινεμά. Αν και δεν είναι για όλα τα γούστα, η παρουσία της στην τηλεόραση ήταν μόνο θετική και σίγουρα της αξίζει ένα τέλος αντάξιο της ποιότητας της.

Η τέταρτη και τελευταία σαιζόν του "The Killing", θα αποτελείται απο 6 επεισόδια και θα διανεμηθεί διαδικτυακά στους χρήστες του Netflix.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.