Το "The Haunting of Hill House" Γίνεται Ανθολογία Στο Netflix

0

Αυτά και αν είναι καλά νέα. Υστερα απο την πρώτη εξαιρετική σεζόν, το "The Haunting of Hill House" θα επιστρέψει στο Netflix με την μορφή ανθολογίας, με την δεύτερη σεζόν να εστιάζει σε μια νέα ιστορία και νέους χαρακτήρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η δεύτερη σεζόν θα έχει τον τίτλο "The Haunting Of Bly Manor" και θα βασιστεί στο "The Turn of the Screw", την νουβέλα τρόμου που έγραψε ο Henry James, το 1898.

Το "The Haunting of Hill House" Γίνεται Ανθολογία Στο Netflix

Στο τιμόνι της δεύτερης σεζόν θα βρεθoύν και πάλι οι Mike Flanagan και Trevor Macy, συνεχίζοντας έτσι την συνεργασία τους με το Netflix, που εκτός απο το εξαιρετικό "The Haunting of Hill House", περιλαμβάνει το "Gerald's Game", το "Before I Wake" και το "Hush".

Σύμφωνα με τον Mike Flanagan:

"Το Netflix έχει υπάρξει ενα πολύ σημαντικό κομμάτι της ιστορίας μας και είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαστήκαμε στο 'The Haunting of Hill House', το 'Gerald’s Game', το 'Hush' και το 'Before I Wake'. Μας βοήθησαν και υποστήριξαν πολύ τη δουλειά μας και ανυπομονούμε για την συνέχεια."

Ενώ σύμφωνα με την Cindy Holland, την Αντιπρόεδρο Original Προγράμματος του Netflix:

"Ο Mike Flanagan και ο Trevor Macy, είναι ικανότατοι στην δημιουργία αυθεντικών και τρομακτικών ιστοριών, που καθηλώνουν και συναρπάζουν τους θεατές. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας μαζί τους στην ανθολογία 'The Haunting', αλλά και στα projects που θα ακολουθήσουν."

Ύστερα απο μια πρώτη σεζόν που εξελίχθηκε σε μια απο τις καλύτερες σειρές τρόμου που έχουμε δεί ποτέ στην τηλεόραση, η συνέχεια του "The Haunting", αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα στηριχθεί και πάλι σε ενα πολύ αξιόλογο βιβλίο...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.