Το "The Girlfriend Experience" Μεταφέρεται Στην Τηλεόραση

0

Το δίκτυο Starz παρήγγειλε τα πρώτα 13 επεισόδια της νέας τηλεοπτικής σειράς "The Girlfriend Experience", που είναι βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του Steven Soderbergh ("Ocean's Eleven", "Traffic") που κυκλοφόρησε το 2009.

"Η σειρά εξερευνά τις σχέσεις των πιο εκλεκτών συνοδών πολυτελείας, που προσφέρουν κάτι περισσότερο απο sex στους πελάτες τους. Αυτές οι γυναίκες παρέχουν οικειότητα και εμπιστοσύνη (Girlfriend Experience) που συναντάται πιο συχνά ανάμεσα στα παντρεμένα ζευγάρια, παίζοντας το ρόλο μιας στενής φίλης που πληρώνεται αδρά για το χρόνο της."

Το σενάριο & την σκηνοθεσία της μεταφοράς θα αναλάβουν οι Lodge Kerrigan ("Keane," "Clean") και Amy Seimetz ("Sun Don't Shine"), ενώ ο Steven Soderbergh θα εκτελέσει χρέη παραγωγού μαζί με τον Philip Fleishman.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Steven Soderbergh στο THR:

"Βρισκόμαστε σε μια συναρπαστική περίοδο της τηλεόρασης. Οταν ο Philip μου πρότεινε την ιδέα μιας σειράς εμπνευσμένης απο το "Girlfriend Experience" σκέφτηκα: 'Ας το κάνουμε με μια διαφορετική γυναίκα σε μια διαφορετική πόλη, με δυο ανεξάρτητους σκηνοθέτες-σεναριογράφους, ένα άνδρα και μια γυναίκα και ας τους αφήσουμε να το κάνουν μόνοι τους. Γνωρίζω τον Lodge είκοσι χρόνια και έγινα θαυμαστής της Amy αφού παρακολούθησα την πρώτη της ταινία το περασμένο καλοκαίρι."

Αν και ο Steven Soderbergh έχει αποσυρθεί απο τον κινηματογράφο, η παρουσία του ατην τηλεόραση γίνεται ολόενα και εντονότερη καθώς εκτός απο το "The Girlfriend Experience", είναι δημιουργός και της σειράς "The Knick", που θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Αυγούστου στο Cinemax.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.