Το "The Expendables" Στην Τηλεόραση

0

Σύμφωνα με το Deadline, το δίκτυο Fox ετοιμάζει την μεταφορά στην τηλεόραση του "The Expendables", του franchise δράσης που δημιούργησε ο Sylvester Stallone. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τηλεοπτική σειρά θα ακολούθησει την ίδια συνταγή με τις κινηματογραφικές ταινίες, όμως αντί για βετεράνους ηθοποιούς του σινεμά, θα περιλαμβάνει παλιούς τηλεοπτικούς αστέρες που έχουν πρωταγωνιστήσει σε κλασσικές σειρές.

"Ενα διασκεδαστικό δράμα-δράσης που ενώνει εμβληματικούς αστέρες της τηλεόρασης σε μια νέα ομάδα ηρώων, που έχουν σαν αποστολή τους να αποτρέψουν έναν επικίνδυνο τρομοκράτη."

Το σενάριο της σειράς θα γράψουν οι Greg Coolidge ("Ride Along") και Kirk Ward, χρέη showrunner θα εκτελέσει ο Shane Brennan ("NCIS: LA"), ενώ ο Sylvester Stallone θα αναλάβει χρέη παραγωγού.

The Expendables

Η πορεία του εγχειρήματος που ακόμη δεν έχει λάβει το πράσινο φώς για ολόκληρη σαιζόν, θα εξαρτηθεί απο τα ονόματα που θα συγκεντρώσει το casting, ενώ όσον αφορά το κινηματογραφικό μέλλον του franchise, η Lionsgate ετοιμάζει μια γυναικεία εκδοχή...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.