Το "The Bookdock Saints" Γίνεται Τηλεοπτική Σειρά

0

Σύμφωνα με το Deadline, η IM Global Television απέκτησε τα δικαιώματα της τηλεοπτικής μεταφοράς του "The Boondock Saints", της κινηματογραφικής ταινίας του Troy Duffy. Το cult, θρίλερ-δράσης "The Boondock Saints" κυκλοφόρησε το 1999 με πρωταγωνιστές τους Sean Patrick Flanery ("Dexter"), Norman Reedus ("The Walking Dead") και Willem Dafoe ("Platoon"), αποσπώντας αρκετά καλές κριτικές.

Το 2009 ακολούθησε μια δεύτερη και ως συνήθως κατώτερη συνέχεια που είχε σαν αποτέλεσμα το "πάγωμα" οποιασδήποτε μελλοντικής ταινίας.

"Η ιστορία εστιάζει στον Connor και τον Murphy MacManus, δυο ετεροζυγωτικά δίδυμα αδέλφια που μετατρέπονται σε εκδικητές με σκοπό την εξόντωση των πιο σκληρών εγκληματιών της Βοστώνης."

Το σενάριο της μεταφοράς θα αναλάβει ο σκηνοθέτης των ταινιών Troy Duffy, ο οποίος σε μια πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε:

"Εδώ και χρόνια επιθυμούσα να αφηγηθώ την ιστορία καταγωγής του Boondock, και μέσα απο την κίνηση της IM Global TV, έχω πλέον μια μοναδική ευκαιρία. Η τηλεόραση αποτελεί το τέλειο μέσο για την εξερεύνηση αυτών των αμφιλεγόμενων χαρακτήρων σε μεγαλύτερο βάθος και να συστήσω το Boondock Saints σε ένα νέο ακροατήριο."

Την παραγωγή της μεταφοράς θα αναλάβουν οι Troy Duffy, Don Carmody, Lloyd Segan και Matt Geller.

Δείτε το trailer της πρώτης ταινίας:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.