Το "Terminator" Επιστρέφει Στην Τηλεόραση

0

Τους τελευταίους μήνες, η κινητικότητα στο franchise του "Terminator" έχει αυξηθεί σημαντικά. Υστερα απο την ανακοίνωση για την κυκλοφορία της νέας ταινίας που θα γίνει τον Ιούλιο του 2015 και που θα σκηνοθετήσει ο Alan Taylor ("Thor: The Dark World"), τα στούντιο Skydance Productions και Annapurna Pictures σχεδιάζουν και μια νέα τηλεοπτική σειρά που θα συνοδεύσει τη νέα τριλογία.

Η πρώτη τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο "Terminator", κυκλοφόρησε το 2008 με τον τίτλο "Terminator: The Sarah Connor Chronicles" και πρωταγωνίστρια την Lena Headey ("Game of Thrones", “300”). Με μέτριες κριτικές και τηλεθέαση, η σειρά σταμάτησε ύστερα απο μόλις δυο σαιζόν προβολής.

Συμφωνα με πληροφορίες του THR, το σενάριο της νέας σειράς έχουν αναλάβει οι σεναριογράφοι Zack Stentz & Ashley Miller ("Fringe", "X-Men: First Class"), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών.

Αν και οι πληροφορίες για την πλοκή της σειράς δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη, οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για διασύνδεση της ιστορίας της σειράς με τις νέες ταινίες, κάτι που προσπάθησε ανεπιτυχώς να κάνει και η Marvel με το μέτριο "Agents of S.H.I.E.L.D.".

Οι νέες κινήσεις της Skydance Productions και της Annapurna Pictures, δείχνουν μια διάθεση αξιοποιήσης στο έπακρον της δυναμικής του franchise του "Terminator" και αυτή η διάθεση συνοδευτεί απο καλούς συντελεστές, τότε μπορεί και να πετύχει...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.