Το Syfy Θα Μεταφέρει το "12 Monkeys" Στην Τηλεόραση

0

Το τηλεοπτικό δίκτυο Syfy θα μεταφέρει στην μικρή οθόνη το "12 Monkeys", την κινηματογραφική ταινία του Terry Gilliam που κυκλοφόρησε το 1995.

"Βασισμένο στην κλασσική ταινία του Terry Gilliam, το "12 Monkeys" ακολουθεί το ταξίδι ενός χρονοταξιδιώτη απο το μετα-αποκαλυπτικό μέλλον, που εμφανίζεται στο παρόν με αποστολή να εντοπίσει και να καταστρέψει την πηγή μιας θανάσιμης επιδημίας που σταδιακά θα εξαλείψει την ανθρωπότητα."

Το σενάριο της σειράς έχουν αναλάβει οι Travis Fickett ("Nikita") και Terry Matalas ("Nikita"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται η Natalie Chaidez ("Heroes", "Terminator: The Sarah Connor Chronicles"), ο Charles Roven ("Man of Steel") και ο Richard Suckle ("American Hustle").

Το πιλοτικό επεισόδιο θα σκηνοθετήσει ο Jeffrey Reiner ("Friday Night Lights", "The Event") που θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Cole - τον χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Bruce Willis στην ταινία - θα βρεθεί ο Aaron Stanford ("Nikita", "X-Men: The Last Stand"), ενω στο ρόλο της γιατρού Cassandra Railly - που υποδύθηκε η Madeleine Stowe - θα βρεθεί η Amanda Schull ("Pretty Little Liars").

Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο στο Detroit, ενώ πρός το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία της πρεμιέρας του πιλοτικού επεισοδίου.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.