Το Syfy Παρήγγειλε Την Τηλεοπτική Σειρά "Olympus"

0

Το Syfy παρήγγειλε την τηλεοπτική σειρά "Olympus", μια νέα σειρά μυθολογίας-φαντασίας που θα αποτελείται απο 13 επεισόδια.

"Το Olympus αφηγείται την ιστορία μερικών γενναίων ανδρών & γυναικών που εξόρισαν τους Θεούς στο υποσυνείδητο βασίλειο - ένα μέρος γνωστό ως Κάτω Κόσμος ή το Βασίλειο του Άδη. Η ιστορία εστιάζει σε ένα νεαρό άνδρα που μέσα απο δραματικές εμπειρίες γεμάτες με προδοσία, έρωτα, απογοήτευση, ισχύ και εξορία, μεταμορφώνεται σε έναν αδίστακτο ηγέτη των ανθρώπων, και ένα ικανό αντίπαλο ακόμη και για τους Θεούς..."

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Nick Willing, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται ο Robert Halmi Jr. ("Farscape", "Tin Man").

Σύμφωνα με τον Chris Regina, Αντιπρόεδρο του Syfy:

"Το Olympus είναι ένας φανταστικός συνδυασμός δράσης, αγωνίας, πλασμάτων, όλα αυτά μαζί σε μια υπέροχη ιστορία. Θα περιλαμβάνει χαρακτήρες της μυθολογίας, με ένα τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι σήμερα."

Αν και η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα, η αποστειρωμένη και στουντιακή ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει τις σειρές του Syfy (βλέπε "Helix"), μας κάνει να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με το αποτέλεσμα.

Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι στο Λονδίνο και το Vancouver, ενώ η πρεμιέρα της θα γίνει μέσα στο 2015.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.