Το Syfy Παρήγγειλε Την Πρώτη Σαιζόν Της Σειράς "The Expanse"

0

Συνεχίζοντας την προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας του προγράμματος του, το δίκτυο SyFy παρήγγειλε την πρώτη σαιζόν της νέας τηλεοπτικής σειράς "The Expanse". Η νέα σειρά βασίζεται στην best-selling σειρά βιβλίων των Daniel Abraham & Ty Franck που υπογράφουν τα έργα τους με το ψευδώνυμο James S.A. Corey.

"Διακόσια χρόνια στο μέλλον, το "The Expanse" ακολουθεί την υπόθεση μιας αγνοούμενης γυναίκας, που θα φέρει κοντά ένα σκληροτράχηλο detective και τον καπετάνιο ενός κακόφημου σκάφους. Οι δυο τους θα διασχίσουν μαζί τον γαλαξία με σκοπό να αποκαλύψουν την μεγαλύτερη συνομωσία της ανθρώπινης ιστορίας."

the-expanse-book-series

Την μεταφορά των βιβλίων έχουν αναλάβει οι Sean Daniel ("Graceland", "The Mummy") και Jason Brown μαζί με τους Mark Fergus και Hawk Ostby ("Children of Men", "Iron Man"), που θα γράψουν όλα τα επεισόδια της πρώτης σαιζόν.

Σύμφωνα με τον Dave Howe, Πρόεδρο του SyFy:

"Το The Expanse είναι επικό σε κλίμακα και προοπτική αποτελώντας μια απο τις πιο φιλόδοξες σειρές μέχρι σήμερα. Η μεταφορά αυτής της πολυπόθητης σειράς βιβλίων στην τηλεόραση, είναι μια τεράστια νίκη για το SyFy, που ενισχύει την γενικότερη στρατηγική μας να δημιουργήσουμε τολμηρές, προκλητικές και συναρπαστικές sci-fi ιστορίες. Το The Expanse έρχεται να προστεθεί σε μια λίστα απο σειρές υψηλών προδιαγραφών που περιλαμβάνει το "Ascension", το "12 Monkeys", το "Dominion" και το "Helix"."

Η πρώτη σαιζόν της αποκαλούμενης και ως διαστημικής όπερας, θα αποτελείται απο 10 ωριαία επεισόδια και θα χρηματοδοτηθεί απο την Alcon Entertainment.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.