Το Syfy Παρήγγειλε Τους Πιλότους Των "The Machine" & "Happy!"

0

Υστερα απο την παραγγελία των πιλότων του "The Haunted" και του "Crypton", το δίκτυο Syfy συνεχίζει τον εμπλουτισμό του προγράμματος του με την παραγγελία δυο νέων πιλότων για τις σειρές "The Machine" & "Happy!".

"THE MACHINE"
Το Syfy Παρήγγειλε Τους Πιλότους Των "The Machine" & "Happy!"

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά της sci-fi ταινίας του Caradog W. James, που κυκλοφόρησε το 2013, με πρωταγωνιστές τους Toby Stephens ("Black Sails") και Caity Lotz ("Arrow").

"Η σειρά εξελίσσεται σε ένα κόσμο που μεταμορφώνεται απο την άνοδο της τεχνητής νοημοσύνης. Η ιστορίας εξερευνά την επική σύγκρουση ανάμεσα στον άνθρωπο και την τεχνολογία μέσα απο τις ζωές και τα κίνητρα έξι αλληλένδετων χαρακτήρων, όλοι εκ των οποίων κρατούν το κλειδί της νίκης ή της καταστροφής της ανθρωπότητας."

Την υλοποίηση του πιλότου θα επιβλέψουν ο σκηνοθέτης του φίλμ Caradog James ("Don't Knock Twice") και ο παραγωγός John Giwa-Amu.


"HAPPY!"
Το Syfy Παρήγγειλε Τους Πιλότους Των "The Machine" & "Happy!"

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου comic που δημιούργησαν οι Grant Morrison και Darick Robertson.

"Το Happy! ακολουθεί τον Nick Sax, έναν αλκοολικό, διεφθαρμένο αστυνομικό και πλέον εκτελεστή, που έχει παρασυρθεί σε ένα κόσμο γεμάτο φόνους, ανούσιο σέξ και προδοσία. Οταν ένα συμβόλαιο δολοφονίας εξελίσσεται στραβά, η ζωή του θα αλλάξει για πάντα χάρις σε ένα μικροσκοπικό, αδιάκοπα αισιόδοξο, φανταστικό μπλέ αλογάκι με φτερά."

Το σενάριο του πιλότου έχει γράψει ο δημιουργός του comic Grant Morrison, μαζί με τον Brian Taylor ("Crank", "Gamer"), ο οποίος θα αναλάβει και την σκηνοθεσία.

Αν και τις περισσότερες φορές, οι σειρές του Syfy διαθέτουν μια ενδιαφέρουσα πλοκή, η φθηνή τους υλοποίηση έχει σαν αποτέλεσμα τηλεοπτικές παραγωγές που φαντάζουν αδιάφορες και πρόχειρες, κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει με τα νέα projects του δικτύου.

Την παραγωγή και των δυο νέων πιλότων θα υλοποιήσει η Universal Cable Prods..

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.