Το Syfy Ετοιμάζει Την Τηλεοπτική Μεταφορά Του "Nightbreed"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το δίκτυο Syfy ετοιμάζει το "Nightbreed", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας που σκηνοθέτησε ο Clive Barker το 1990, μια ταινία που βασίστηλε στις σύντομες ιστορίες Cabal, που έγραψε ο ίδιος ο Barker.

"Το Nightbreed εξερευνά τις φυλετικές σχέσεις στην Αμερική, ανάμεσα στους ανθρώπους και τα τέρατα. Η ιστορία ακολουθεί μια κρυφή ομάδα ανθρωπόμορφων τεράτων, που αναζητούν νέο σπίτι καθώς το προηγούμενο καταφύγιο τους καταστράφηκε. Επικεφαλής της ομάδας είναι ένας πρόσφατα μεταλλαχθείς άνδρας, που προσπαθεί να προσαρμοστεί σε αυτή τη νέα κατάσταση, την ώρα που θρηνεί για τον μυστηριώδη θάνατο της αρραβωνιαστικιάς του. Θα καταφέρει αυτή η ομάδα να μείνει ενωμένη, την ώρα που καταδιώκεται απο τους ανθρώπους που θεωρούν την διαφορετικότητα τους τρομακτική?"

Το Syfy Ετοιμάζει Την Τηλεοπτική Μεταφορά Του "Nightbreed"

Σκηνή απο την ταινία "Nightbreed" του 1990.

Το σενάριο της τηλεοπτικής σειράς έχει γράψει ο Josh Stolberg ("Jigsaw", "Piranha"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον βετεράνο σκηνοθέτη Clive Barker ("Hellraiser", "Candyman").

Σύμφωνα με τον David Robinson, τον Πρόεδρο της Morgan Creek Entertainment Group:

"Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ιδανική στιγμή για εμάς, για να στραφούμε σε ένα απο τα κλασικότερα φίλμ της ταινιοθήκης μας και να επηρρεάσουμε την εθνικό διάλογο με μια τολμηρή και αντισυμβατική ιστορία. Η ομάδα της Morgan Creek είναι πολύ ενθουσιασμένη για την συνεργασία με τον Clive Barker, το Syfy και την Universal Cable Productions στο Nightbreed, για μια μοναδική, καυστική και χωρίς όρια εξερεύνηση των φυλετικών σχέσεων στην σημερινή κοινωνία. Ως μια εκλεπτυσμένη νέα εκδοχή, το Nightbreed θέτει τους ανθρώπους ενάντια στα διωκόμενα τέρατα, χρησιμοποιώντας μεταφορές και παραβολές για αντιταχθεί στην προκατάληψη με συνέπειες στον πραγματικό κόσμο."

Το τηλεοπτικό "Nightbreed" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2019...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.