Το Syfy Ετοιμάζει Το "Harrow County"

0

Το Syfy ετοιμάζει το "Harrow County", την τηλεοπτική μεταφορά του νέου comic της Dark Horse, που δημιούργησαν οι Cullen Bunn ("The Sixth Gun") και Tyler Crook ("B.P.R.D.").

"Η Emmy πάντα γνώριζε ότι το βαθύ, σκοτεινό δάσος γύρω απο το σπίτι της, ήταν γεμάτο με φαντάσματα, goblins και zombies. Ομως την παραμονή των 18ων γενεθλίων της, μαθαίνει ότι συνδέεται με αυτά τα πλάσματα και με αυτή τη γή, με ένα τρόπο που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ, καθώς είναι η μετενσάρκωση μιας πανίσχυρης μάγισσας που θανατώθηκε την ημέρα που η ίδια γεννήθηκε. Για αυτόν το λόγο οι άνθρωποι της πόλης θα θελήσουν να σκοτώσουν και την Emmy. Ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει, είναι να αγκαλιάσει και να δαμάσει τις ασυνήθιστες δυνάμεις."

To comic αρχικά ξεκίνησε σαν μια επεισοδιακή ιστορία με το όνομα "Countless Haints" μέσα απο το blog του Cullen Bunn. Η ιστορία 'έτρεξε' σε δέκα κεφάλαια πρίν αποσυρθεί και επανέλθει σαν comic με την βοήθεια του εικονογράφου Tyler Crook. Το πρώτο τεύχος του comic κυκλοφόρησε στις 13 Μαϊου του 2015, ενώ το δεύτερο είναι προγραμματισμένο για τις 16 Απριλίου του 2016.

Harrow-County

Το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει η Becky Kirsch ("Dominion", "Twelve Monkeys"), ένα σενάριο που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα έχει δραματικό τόνο.

Το "Harrow County" αποτελεί την πρώτη τηλεοπτική παραγωγή της συμφωνίας ανάμεσα στην Dark Horse Entertainment και την Universal Cable Prods, που περιλαμβάνει και άλλους τίτλους comic.

Με μια ενδιαφέρουσα ιστορία και με την υπόσχεση ότι η μεταφορά θα είναι δραματική, το "Harrow County" μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύ αξιόλογη τηλεοπτική σειρά, αν το Syfy αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος...

Harrow County comic

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.