Το Syfy Ετοιμάζει Την Ανθολογία Τρόμου "Channel Zero"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το δίκτυο Syfy σε συνεργασία με την Universal Cable Prods, ετοιμάζει μια νέα ανθολογία τρόμου με τον τίτλο "Channel Zero". Δημιουργοί της ανθολογίας είναι οι Max Landis ("Chronicle", "American Ultra") και ο Nick Antosca ("Hannibal", "Friday The 13th").

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κάθε σαιζόν της νέας σειράς θε εστιάζει σε μια διαφορετική ιστορία. Η πρώτη σαιζόν θα βασιστεί στην σύντομη ιστορία "Candle Cove" που έγραψε ο Kris Straub και εστιάζει στο φαινόμενο του creepypasta, τις ιστορίες-μύθους τρόμου που διακινούνται μέσα απο το internet με σκοπό να τρομοκρατήσουν τους χρήστες του διαδικτύου. Η συγκεκριμένη ιστορία εστιάζει σε ένα μυστηριώδες παιδικό τηλεοπτικό show του 1980 και το ρόλο που έπαιξε σε μια σειρά φόνων.

Σύμφωνα με τον Dawn Olmstead, υπεύθυνο της Universal Cable Prods:

"Το Channel Zero: Candle Cove είναι μια τρομακτική ανθολογία, διάρκειας μιας σαιζόν. Η πρώτη ιστορία της σειράς βασίζεται στο cult creepypasta και τα διορατικά μυαλά των Landis και Antosca."

Ενώ σύμφωνα με τους δημιουργούς Max Landis και Nick Antosca:

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι να εργαζόμαστε σε τηλεοπτικές σαιζόν που βασίζονται σε χαρακτήρες απο νουβέλες τρόμου και με το Channel Zero: Candle Cove, έχουμε επεκτείνει αυτή την υπέροχη ιστορία σε κάτι πραγματικά εφιαλτικό και σουρεαλιστικό."

Οι τηλεοπτικές ανθολογίες τρόμου πάντα κέντριζαν το ενδιαφέρον των οπαδών του είδους. Σειρές όπως το "The Twilight Zone", το "Tales From The Crypt", το "Outer Limits" και το "Tales from the Darkside" ταξίδευαν για μισή ώρα τους τηλεθεατές σε κόσμους διαφορετικούς, φανταστικούς και πολλές φορές τρομακτικούς.

Αν και το είδος έχει εκκλείψει εδώ και πολλά χρόνια, τον τελευταίο καιρό οι παρασκηνιακές κινήσεις μαρτυρούν ότι οι ανθολογίες τρόμου θα επιστρέψουν για τα καλά, τόσο στο σινεμά όσο και στην τηλεόραση, ένα γεγονός που μόνο ως ευχάριστο μπορεί να χαρακτηριστεί.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.