Το Syfy Εκοψε Τα "Deadly Class" Και "Happy!"

0

Πρίν απο λίγες ώρες, το δίκτυο Syfy ανακοίνωσε πως "έκοψε" τις σειρές "Deadly Class" και "Happy!". To "Happy!" της Universal Content Productions που ολοκλήρωσε την δεύτερη σεζόν του πρίν απο μερικές ημέρες, θα αναζητήσει νέα τηλεοπτική στέγη, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα την βρεί στο Netflix.

Το Syfy Εκοψε Τα "Deadly Class" Και "Happy!"

Όσον αφορά το "Deadly Class", η σειρά των Joe Russo και Anthony Russo ("Captain America: The Winter Soldier", "Captain America: Civil War") που υλοποίησε η Sony Pictures Television, θα αναζητήσει και αυτή νέα στέγη, όμως τα πράγματα θα είναι λίγο πιο δύσκολα για αυτήν, καθώς είναι μια πιο ακριβή τηλεοπτική παραγωγή.

Το Syfy Εκοψε Τα "Deadly Class" Και "Happy!"

Αν και το "Happy!" ήταν μια κάπως υπερβολική σειρά που δεν μπορούσε να μακροημερεύσει στην τηλεόραση, το "Deadly Class" θα μπορούσε να συνεχίσει, καθώς η σειρά διαθέτει όμορφη αισθητική, υπέροχο soundtrack και υψηλό επίπεδο παραγωγής και αν σε μια πιθανή δεύτερη σεζόν έλυνε τις σεναριακές της αδυναμίες με την προσθήκη ενός καλογραμμένου κακού (και όχι ενός ανώμαλου redneck), τότε η πορεία της θα μπορούσε να είναι αρκετά διαφορετική.

Διαβάστε την κριτική μας για τον πιλότο του "Deadly Class" εδώ.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.