Το Starz Παρήγγειλε Το "The Continental"

0

Το δίκτυο Starz παρήγγειλε την πρώτη σαιζόν του "The Continental", της νέας τηλεοπτικής σειράς που είναι βασισμένη στο σύμπαν των κινηματογραφικών ταινιών δράσης "John Wick".

"Η νέα σειρά εστιάζει στις εσωτερικές διεργασίες του Ξενοδοχείου Continental, το οποίο λειτουργεί σαν ένα καταφύγιο για επαγγελματίες δολοφόνους."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Chris Collins, ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner, ενώ την σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισοδίου έχει αναλάβει ο Chad Stahelski, ο σκηνοθέτης των ταινιών "John Wick" και του "Deadpool 2".

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, ο Stahelski μίλησε για την μεταφορά της ιστορίας στην τηλεόραση:

"Έχουν φτιάξει μια πολύ καλή δομή. Η σειρά είναι στενά δεμένη με τα φίλμ, καθώς εστιάζει στα ξενοδοχεία Continental που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, το πως κάποιοι άνθρωποι εισήλθαν σε αυτόν τον κόσμο και το τι συμβαίνει ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους, κάτι που το θεωρώ τέλειο. Νομίζω πως αυτός ο κόσμος είναι αχανής και όλα αυτά που έχω μέχρι σήμερα είναι πολύ θετικά.
Μπορείς να είσαι με το μέρος του Νονού, του θυρωρού, του σερβιτόρου, μπορείς να είσαι με όλους αυτούς διαφορετικούς χαρακτήρες και να πλοηγηθείς σε αυτόν τον κόσμο μέσα απο διαφορετικές οπτικές..."

Τα γυρίσματα της action σειράς θα ξεκινήσουν μέσα σε μερικούς μήνες, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται μέσα στο 2019...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.