Το Starz Παρήγγειλε Την Συνέχεια Του "The Missing"

0

Το δίκτυο Starz παρήγγειλε την δεύτερη σαιζόν του "The Missing", της εξαιρετικής δραματικής σειράς που αποτελεί μια συμπαραγωγή με το Βρετανικό BBC.

"Η ιστορία εστιάζει στην ψυχολογική κατάρρευση και το ανθρωποκυνηγητό που ακολούθησε ύστερα απο την εξαφάνιση ενός 5χρονου παιδιού, που έκανε διακοπές μαζί με τους γονείς του, στη Γαλλία το 2006. Η σειρά που εξελίσσεται σε δυο χρονικές περιόδους, εξερευνά και τον δραματικό αντίκτυπο που είχε η εξαφάνιση του παιδιού στις σχέσεις μεταξύ του ζευγαριού, οι οποίοι 8 χρόνια μετά την εξαφάνιση εξακολουθούν να το αναζητούν."

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο BBC στις 28 Οκτωβρίου και έκτοτε έχει συγκεντρώσει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και πολύ αξιόλογες κριτικές. Στις 15 Νοεμβρίου η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται και στην Αμερική μέσα απο το Starz, με επίσης μεγάλη επιτυχία που απέφερε και δυο υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες: "Καλύτερη Μίνι Σειρά" και "Καλύτερη Ηθοποιός Σε Μίνι Σειρά" (Frances O’Connor).

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Harry Williams & Jack Williams ("Roman’s Empire"), ενώ το εξαιρετικό cast περιλαμβάνει τους James Nesbitt ("The Hobbit Trilogy"), Frances O'Connor ("A.I. Artificial Intelligence"), Tchéky Karyo ("The Patriot"), και Jason Flemyng ("Lock, Stock and Two Smoking Barrels").

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η δεύτερη σαιζόν θα αποτελείται και πάλι απο 8 επεισόδια και θα εξελίσσεται επίσης σε δυο χρονικές περιόδους, με νέα υπόθεση, νέα τοποθεσία και νέους χαρακτήρες.

Δείτε το teaser της νέας σαιζόν:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.