Το Starz Ετοιμάζει Το "The Disappearance"

0

Σύμφωνα με το deadline, το δίκτυο Starz ετοιμάζει μια μυστηριώδη τηλεοπτική σειρά με το τίτλο "The Disappearance".

"Η σειρά αφηγείται την ιστορία της Alice Grimson, η οποία δέχεται μια απρόσμενη χαρά όταν ο γιός της Josh επανεμφανίζεται επτά χρόνια μετά την απαγωγή του. Η Alice και ο συζυγός της θα παραμερίσουν τα προβλήματα του γάμου τους, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τον Josh να αποκτήσει και πάλι μια φυσιολογική ζωή. Οταν όμως η Alice θα συνδυάσει την επιστροφή του γιού της με μια εξελισσόμενη σειρά βίαιων φόνων στην περιοχή τους, αρχίζει να αναρωτιέται άν ο Josh ξέρει κάτι που της δεν της λέει. Αποφασισμένη να προστατέψει το γιό της, αρχίζει να ψάχνει πιο βαθιά στην περίπτωση της απαγωγής του και εισέρχεται σε ένα εφιάλτη που απειλεί τη δική της ζωή, αλλά και τις ζωές όσων αγαπά."

Σύμφωνα με τον Carmi Zlotnik, Managing Director του Starz:

"To The Disappearance είναι μια τρομακτική ιστορία που θα ταξιδέψει τους τηλεθεατές σε ένα συναισθηματικό και τρομακτικό ταξίδι."

Το σενάριο της σειράς που θα υλοποιήσει η Amblin Television του Steven Spielberg, θα γράψει ο Nick Antosca ("Last Resort", "Hannibal"), ενώ στη θέση των παραγωγών θα βρεθούν οι Darryl Frank ("The Americans", "The Borgias") και Justin Falvey ("Extant").

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.