Το Starz Ανέλαβε Την Μεταφορά Του "American Gods"

0

Πρίν απο ένα χρόνο, το HBO προετοίμαζε την μεταφορά στην τηλεόραση του "American Gods", της δημοφιλούς νουβέλας φαντασίας του Neil Gaiman.
Με σχεδιασμό για έξι σαιζόν των 10 επεισοδίων και με προυπολογισμό 40 εκατομμύρια δολάρια ανά σαιζόν, το project είχε χαρακτηριστεί ιδιαίτερα φιλόδοξο και επικό.

Πρίν απο δυο εβδομάδες όμως, το HBO ανακοίνωσε ότι δεν θα προχωρήσει τελικά στη μεταφορά, προκαλώντας την δυσαρέσκεια στους πολλούς θαυμαστές του βιβλίου.
Μια δυσαρέσκεια που δεν κράτησε για πολύ, καθώς σήμερα το δίκτυο Starz ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει την μεταφορά της νουβέλας με showrunners τους Bryan Fuller ("Hannibal", "Pushing Daisies") και Michael Green ("Heroes").

"Η πλοκή εστιάζει σε ένα επερχόμενο πόλεμο ανάμεσα στους παλαιούς και τους νέους θεούς: οι παραδοσιακοί θεοί με τις βιβλικές και μυθολογικές ρίζες, αρχίζουν να χάνουν πιστούς απο μια νέα ομάδα θεών που αντανακλούν την αγάπη της σύγχρονης κοινωνίας για χρήματα, τεχνολογία, Μ.Μ.Ε, διασημότητα και ναρκωτικά. Ο πρωταγωνιστής, Shadow Moon, είναι ένας πρώην κατάδικος που γίνεται σωματοφύλακας και συνταξιδιώτης του Mr. Wednesday, ενός απατεώνα που στην πραγματικότητα είναι ένας απο τους παλαιότερους θεούς, που βρίσκεται σε ένα ταξίδι αναζήτησης και προετοιμασίας των δυνάμεων για τον επερχόμενο πόλεμο με τις νέες θεότητες."

Σύμφωνα με τον Carmi Zlotnik, Managing Director του Starz:

"Το American Gods είναι ένα project που αξίζει να συμβεί. Με τους συνεργάτες μας στη FremantleMedia και τους Bryan, Michael και Neil, πιστεύουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια σειρά που θα τιμήσει το βιβλίο και θα ικανοποιήσει τους θαυμαστές και τους τηλεθεατές."

Το σενάριο του πιλότου θα αναλάβουν οι Bryan Fuller και Michael Green, που θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τον συγγραφέα Neil Gaiman. Η νουβέλα που κυκλοφόρησε το 2001, έχει μεταφραστεί σε περισσότερες απο 30 γλώσσες και έχει κερδίσει αναρίθμητες διακρίσεις που περιλαμβάνουν τα βραβεία Hugo, Nebula και Bram Stoker...

 

american-gods-novel

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.