Το Starz Ανανέωσε Το "Black Sails" Για 4η Σαιζόν

0

Αν και ακόμη δεν έχει προβληθεί ούτε ένα επεισόδιο απο την τρίτη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Black Sails", το δίκτυο Starz έσπευσε να ανανεώσει τη σειρά και για την τέταρτη σαιζόν. Κάτι απολύτως λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι η σειρά διανέμεται σε 175 χώρες ανά τον κόσμο με ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Υστερα απο την παραγγελία των δέκα επεισοδίων της τέταρτης σαιζόν, το "Black Sails" γίνεται η πρώτη σειρά του δικτύου που ξεπερνά τις τρείς σαιζόν, κάτι που δεν κατάφερε ούτε το "Spartacus" αλλά ούτε και το "Da Vinci's Demons".

Η τρίτη σαιζόν της σειράς, ολοκλήρωσε την παραγωγή της πρίν απο μερικές ημέρες και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημαντικό μέρος της πλοκής θα κινηθεί γύρω απο τον χαρακτήρα του Μαυρογένη.

"Στην τρίτη σαιζόν, ο Edward Teach - γνωστός και ως Μαυρογένης - επιστρέφει για να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις, όμως πολλά έχουν αλλάξει κατά την διάρκεια της απουσίας του και θα πρέπει να διαταράξει κατοχυρωμένες συμμαχίες και να δημιουργήσει καινούργιες, με σκοπό να καταφέρει το ακατόρθωτο."

Στο ρόλο του Μαυρογένη [Blackbeard] θα βρεθεί ο Ray Stevenson, ο Ιρλανδός ηθοποιός που έγινε γνωστός απο το "Punisher: War Zone" αλλά και απο την συμμετοχή του στις σειρές "Rome", "Dexter", και πιο πρόσφατα στις ταινίες του franchise "Divergent".

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Robert Levine ("Human Target") και Jonathan E. Steinberg ("Jericho"), ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο Michael Bay ("Transformers").

Πρωταγωνιστούν οι Toby Stephens, Hannah New, Jessica Parker Kennedy, Zach McGowan, Luke Arnold, Toby Schmitz, Clara Paget, Mark Ryan, Hakeem Kae-Kazim, Tom Hopper και Ray Stevenson.

Η τρίτη σαιζόν του "Black Sails" θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2016.

Δείτε ένα σύντομο teaser απο την τρίτη σαιζόν:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.