Το Spike TV Θα Μεταφέρει Το "Red Mars"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το Spike Tv ετοιμάζει την τηλεοπτική μεταφορά του "Red Mars", την best-selling sci-fi τριλογία βιβλίων που έγραψε ο Kim Stanley Robinson.

Η πρώτη νουβέλα του "Mars Trilogy" κυκλοφόρησε το 1993 με τον τίτλο "Red Mars", το 1994 κυκλοφόρησε η δεύτερη με τον τίτλο "Green Mars", ενώ το 1996 η τριλογία ολοκληρώθηκε με το "Blue Mars".

mars-trilogy-kim-stanley-robinson

"Το Red Mars ξεκινά το 2026 με το πρώτο αποικιακό ταξίδι στον Άρη με το σκάφος Ares, το μεγαλύτερο διαπλανητικό διαστημόπλοιο που κατασκευάστηκε ποτέ και με πλήρωμα τους πρώτους 100 αποίκους του πλανήτη Άρη. Η αποστολή αποτελεί μια συνεργασία της Ρωσίας και της Αμερικής που συμμετέχουν με 70 ανθρώπους στο πλήρωμα. Ο στόχος της αποστολής είναι η αποικιοποίηση και η μεταμόρφωση της ατμόσφαιρας και του εδάφους του Άρη σε ένα βιώσιμο μέρος για τους ανθρώπους."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει ο J. Michael Straczynski (“Babylon 5”, “Sense8 ”), ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο Vince Gerardis ("Game Of Thrones").

Αν και η τριλογία του Robinson θεωρείται ότι καλύτερο γύρω απο το θέμα της αποικιοποίησης του πλανήτη Άρη, η μεταφορά τους στην μικρή οθόνη δεν αποτελεί μια εύκολη υπόθεση, καθώς θα απαιτήσει πολύ μεγάλο προϋπολογισμό...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.