Το "Snowpiercer" Γίνεται Τηλεοπτική Σειρά

0

Αν και το "Snowpiercer" του Joon-ho Bong ("The Host", "Mother") δεν γνώρισε την κινηματογραφική επιτυχία που του άξιζε, καθώς οι προστριβές του σκηνοθέτη με την The Weinstein Company δημιούργησαν ένα πολύ αρνητικό κλίμα πρίν απο την κυκλοφορία της, η επιτυχημένη πορεία του φίλμ εκτός συνόρων και η υψηλή του ζήτηση στο video on demand, φαίνεται να δικαίωσαν τον Νοτιοκορεάτη σκηνοθέτη που πάλεψε με νύχια και με δόντια για να διατηρήσει το final cut. Μια δικαίωση που συνεχίζεται, καθώς η Tomorrow Studios του Marty Adelstein απέκτησε τα δικαιώματα της μεταφοράς του φίλμ στη μικρή οθόνη με την μορφή τηλεοπτικής σειράς.

"Η ιστορία λαμβάνει χώρα το 2031, σε μια εποχή όπου ο κόσμος εχει υποστεί μια τεράστια οικολογική καταστροφή - ύστερα απο ένα αποτυχημένο πείραμα κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη - και έχει πλέον εισέλθει σε μια νέα εποχή των παγετώνων. Οι μοναδικοί επιζώντες, είναι στιβαγμένοι σε ένα τεράστιο τρένο που κάνει μονίμως τον γύρο της γής, χωρισμένο σε ταξικές κατηγορίες."

snowpiercer-still

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς που θα βασιστεί τόσο στην ταινία όσο και στη σειρά comics "Le Transperceneige", θα γράψει ο Josh Friedman ('Avatar 3', 'War Of The Worlds'), ο οποίος θα εκετλέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Dooho Choi και τον δημιουργό του φίλμ Bong Joon-ho, ο οποίος αυτή τη εποχή ετοιμάζει την νέα του ταινία "Okja".

Αν και πρός το παρόν δεν γνωρίζουμε το πως ακριβώς θα κινηθεί σεναριακά η σειρά, η παρουσία του Bong Joon-ho στην παραγωγή, αφήνει κάποια περιθώρια για αισιοδοξία...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.