Το "Sin City" Στην Τηλεόραση

0

Το 2013 είχαμε αναφερθεί στην σκέψη της Dimension και της The Weinstein Company να μεταφέρουν στην τηλεόραση το "Sin City", το περίφημο comic του Frank Miller. Τέσσερα χρόνια μετά και με την δεύτερη ταινία ("Sin City: A Dame to Kill" 2014) του κινηματογραφικού franchise να έχει αποτύχει, τα δυο στούντιο θεώρησαν ότι πλέον η σκέψη αυτή έχει ωριμάσει αρκετά ώστε να πάρει το δρόμο της υλοποίησης.

Έτσι και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, οι δυο εταιρείες έχουν σχηματίσει μια δημιουργική ομάδα που θα αναλάβει την μεταφορά του σύμπαντος που δημιούργησε ο Frank Miller, στην μικρή οθόνη.

Το "Sin City" Στην Τηλεόραση

Επικεφαλής της ομάδας θα είναι ο Glen Mazarra ("The Walking Dead"), ο οποίος θα είναι ο showrunner και παραγωγός μαζί με τον Stephen L’Heureux ("Sin City: A Dame to Kill") και τον δημιουργό του comic Frank Miller, ενώ ο Len Wiseman ("Underworld") θα σκηνοθετήσει το επεισόδιο-πιλότο.

Οσον αφορά την πλοκή της σειράς, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η ιστορία θα είναι μέσα στο σύμπαν των comics αλλά δεν θα έχει καμία σχέση με το κινηματογραφικό franchise και τους χαρακτήρες που εμφανίστηκαν στα δυο φίλμ.

Κάτι που δεν ακούγεται καθόλου άσχημο αν γίνει σωστά και με ορισμένες βασικές προϋποθέσεις. Μια απο αυτές τις προϋποθέσεις θα ήταν η σειρά να υλοποιηθεί μόνο σε συνδρομητικό δίκτυο, έτσι ώστε οι δημιουργοί να έχουν ελευθερία κινήσεων και μην αναγκαστούν να κάνουν την σειρά κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.

Το "Sin City" Στην Τηλεόραση

Επίσης η σειρά θα πρέπει να έχει μεγάλο budget και καλό cast όπως και οι ταινίες του franchise, αν όχι του βεληνεκούς των Bruce Willis, Clive Owen, Eva Green και Benicio Del Toro, αλλά τουλάχιστον ταλαντούχους και ανερχόμενους νέους.

Με σενάριο που θα βασιστεί στις ιστορίες απο τα comics του Miller, τις προϋποθέσεις που αναφέραμε παραπάνω και την εντυπωσιακή αισθητική των ταινιών, η τηλεοπτική σειρά "Sin City" θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι πραγματικά εντυπωσιακό και καινοτόμο για τα τηλεοπτικά δεδομένα...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.