Το Showtime Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Roadies"

0

Σύμφωνα με το deadline, το δίκτυο Showtime παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο του "Roadies", της νέας τηλεοπτικής κωμικής σειράς του σκηνοθέτη-σεναριογράφου Cameron Crowe ("Singles", "Almost Famous").

"Η ιστορία ακολουθεί την καθημερινότητα μιας επιτυχημένης ρόκ περιοδείας, μέσα απο τα μάτια των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτήν. Μια εις βάθος ματιά στις παράτολμες, ρομαντικές, αστείες και συχνά συναισθηματικές ζωές των αφοσιωμένων ανθρώπων που ζούν για την μουσική και την εκ των πραγμάτων οικογένεια που σχηματίζεται στην πορεία."

Το σενάριο και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Cameron Crowe που θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού, μαζί με την Winnie Holzman και τον J.J. Abrams.

Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς Cameron Crowe:

"Εγώ και ο J.J. είμαστε θαυμαστές των ανθρώπων που εργάζονται στις συναυλίες, αυτών των ανθρώπων που ανεβαίνουν στις σκαλωσιές ή κυκλοφορούν πανικόβλητοι με 8 τηλέφωνα στη ζώνη τους. Αυτοί οι αφοσιωμένοι άνθρωποι ζούν τεράστιες ζωές, και πολύ συχνά είναι αυτοί που κρατούν τη φλόγα αναμμένη."

Ενώ σύμφωνα με τον παραγωγό J.J. Abrams:

"Συζητούσαμε για αυτή τη σειρά εδώ και πολύ καιρό, όταν όμως μου έδωσε το σενάριο ήταν πραγματικά πολύ πιο αστείο, πιο χαριτωμένο και πιο ξέφρενο απο ότι είχα φανταστεί. Το "Roadies", είναι ο Cameron Crowe στον πιο μουσικά παθιασμένο και ζωηρό χαρακτήρα του."

Έχοντας υπάρξει αρθρογράφος του περιοδικού Rolling Stone, ο Crowe διαθέτει αρκετή εμπειρία και γνώση γύρω απο τα παρασκήνια της μουσικής βιομηχανίας, κάτι μπορεί να οδηγήσει σε μια ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική κωμωδία...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.