Το "Riddick" Στην Τηλεόραση

0

Η Universal TV σε συνεργασία με την One Race Television του Vin Diesel θα αναπτύξει το "Riddick", την μεταφορά στην τηλεόραση του ομώνυμου κινηματογραφικού sci-fi franchise. Η νέα τηλεοπτική σειρά αποτελεί κομμάτι της συμφωνίας ανάμεσα στις δυο εταιρείες, που αφορά την ανάπτυξη και δημιουργία νέων τηλεοπτικών παραγωγών.

"Η ιστορία εξελίσσεται στον 28ο αιώνα και εστιάζει στον Riddick, έναν πρώην κατάδικο και δολοφόνο που διαθέτει ιδιαίτερες γνώσεις γύρω απο την εξολόθρευση οποιουδήποτε ανθρωποειδούς. Ο Riddick είναι ο τελευταίος των Furyan, μια φυλή πολεμιστών που αφανίστηκε απο μια στρατιωτική εκστρατεία που άφησε την πόλη τους ισοπεδωμένη. Το πιο χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι τα μάτια του, που του επιτρέπουν να βλέπει στο απόλυτο σκοτάδι, ένα χάρισμα που τον αναγκάζει να φορά ειδικά προστατευτικά γυαλιά, καθώς του προακλεί φωτοευαισθησία στο έντονο φώς."

Riddick tv show

To franchise του "Riddick" ξεκίνησε το 2000 με την ταινία "Pitch Black" , με πρωταγωνιστή τον Vin Diesel και σκηνοθέτη τον David Twohy ("Below"). Το 2004 ακολούθησε το "The Chronicles of Riddick" και το 2013 κυκλοφόρησε το τρίτο μέρος με τον τίτλο "Riddick".

Αν και με μέτριες εισπράξεις και πολύ μέτριες κριτικές, οι ταινίες του "Riddick" βγάζουν τα 'σπασμένα' στην ενοικίαση, όπου και καταγράφουν υψηλά νούμερα, συντηρώντας το franchise που έχει επεκταθεί και στο χώρο του gaming, όπου μετρά τρείς κυκλοφορίες.

Αν και η μέτρια επιτυχία του κινηματογραφικού franchise δεν δικαιολογεί την μεταφορά του στην τηλεόραση, πόσο μάλλον χωρίς τον Diesel στον πρωταγωνιστικό ρόλο, παραδόξως η Universal TV φαίνεται να ελπίζει σε μια μακρόχρονη τηλεοπτική επιτυχία...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.