Το "Red" Γίνεται Τηλεοπτική Σειρά

0

Σύμφωνα με το Deadline, το δίκτυο NBC ετοιμάζει την σειρά "Red", την μεταφορά στη μικρή οθόνη της ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας. Βασισμένη στο comic των Warren Ellis και Cully Hamner, η πρώτη ταινία του "Red" κυκλοφόρησε το 2010, με σκηνοθέτη τον Robert Schwentke και πρωταγωνιστές τους Bruce Willis, Helen Mirren, Morgan Freeman και John Malkovich, ενώ το 2013 ακολούθησε και μια δεύτερη ταινία με σκηνοθέτη τον Dean Parisot και το ίδιο πρωταγωνιστικό cast.

Το σενάριο της μεταφοράς θα αναλάβουν οι σεναριογράφοι των δυο φίλμ, Erich Hoeber και Jon Hoeber ("Whiteout"), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Lorenzo di Bonaventura και Mark Vahradian.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τηλεοπτική εκδοχή του comic θα διατηρήσει τον κεντρικό πυρήνα των ταινιών αλλά θα προσαρμοστεί σε ένα πιο ρεαλιστικό και αυθεντικό κόσμο, εστιάζοντας στον αγώνα των πρωταγωνιστικών χαρακτήρων να επιβιώσουν στην νέα τους ζωή, την ίδια ώρα που θα πρέπει να αγωνιστούν ενάντια στην ίδια οργάνωση που τους διέγραψε.

Αν και δεν είμαστε θαυμαστές της δημιουργικής ανακύκλωσης, η τηλεοπτική εκδοχή του "Red" μπορεί να πετύχει, καθώς η ιστορία προσφέρεται για επεισοδιακή αφήγηση και αν το εγχείρημα συνδυαστεί με ένα καλό cast, τότε οι πιθανότητες επιτυχίας θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.