Το Netflix Παρήγγειλε Το "The OA"

0

Το Netflix συνεχίζει τον εμπλουτισμό του προγράμματος του με original σειρές, καθώς παράγγειλε 8 επεισόδια της νέας τηλεοπτικής σειράς "The OA". Δημιουργός και σκηνοθέτης της σειράς είναι ο ανερχόμενος Zal Batmanglij ο οποίος ύστερα απο τα ανεξάρτητα "Sound of My Voice" και "The East", έχει φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα.

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει επίσης ο Batmanglij μαζί με την Brit Marling ("I Origins"), την ηθοποιό-σεναριογράφο που έχει πρωταγωνιστήσει στις δυο ταινίες του και που φυσικά θα πρωταγωνιστήσει και στην νέα τηλεοπτική σειρά.

Σύμφωνα με την Cindy Holland, υψηλόβαθμο στέλεχος του Netflix:

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε την πρώτη τηλεοπτική σειρά του Zal Batmanglij και της Brit Marling. Είτε μπροστά, είτε πίσω απο την κάμερα, η δημιουργική φωνή τους είναι πάντα μοναδική και σαγηνευτική."

Αν και οι λεπτομέρειες γύρω απο την πλοκή της σειράς παραμένουν άγνωστες, με δεδομένο το δημιουργικό παρελθόν των Batmanglij και Marling, η σειρά αναμένεται να κινηθεί στο ίδιο μυστικιστικό και "ψαγμένο" στύλ που μας έχουν συνηθίσει οι δημιουργοί...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.