Το Netflix Παρήγγειλε Το "Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight"

0

Οι ανθολογίες τρόμου αρχίζουν να επιστρέφουν για τα καλά στην τηλεόραση και μάλιστα προσελκύοντας και σημαντικά ονόματα του είδους. Έτσι μετά το "Black Mirror", το "Lore", το "Channel Zero", και προσεχώς το "Amazing Stories" (αν και πιο light), έρχεται να προστεθεί και το "Το Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight", μια παραγωγή του Netflix και του μετρ του είδους Guillermo del Toro.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Netflix, ο Μεξικανός σκηνοθέτης που πρίν απο λίγους μήνες κέρδισε το πρώτο του Oscar με το "The Shape of Water", θα επιμεληθεί της παραγωγής, θα γράψει και θα σκηνοθετήσει κάποια απο τα επεισόδια της νεάς ανθολογίας τρόμου και θα επιλέξει τους καλύτερους σεναριογράφους και σκηνοθέτες του είδους για τα υπόλοιπα επεισόδια.

Αν και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιοί θα πλαισιώσουν τον del Toro στο project, η νέα ανθολογία τρόμου αποτελεί απο μόνη της ένα πολύ σημαντικό τηλεοπτικό γεγονός, καθώς μας φέρνει στην μνήμη το "Alfred Hitchcock Presents", αλλά αποκλειστικά με ιστορίες τρόμου και φαντασίας.

Η σειρά που χαρακτήριζεται απο το Netflix σαν μια συλλογή ιστοριών που είναι "εξίσου εκλεπτυσμένες όσο και τρομακτικές", πιθανότατα θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.