Το Netflix Παρήγγειλε Την 2η Σαιζόν Του "The Rain"

0

Το Netflix ανακοίνωσε πως παρήγγειλε την δεύτερη σαιζόν του "The Rain", της sci-fi τηλεοπτικής σειράς που αποτελεί την πρώτη Δανέζικη τηλεοπτική παραγωγή της υπηρεσίας streaming.

Σύμφωνα με την Kelly Luegenbiehl, την Αντιπρόεδρο Διεθνών Παραγωγών του Netflix:

"Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με το ταλαντούχο cast και την ομάδα των καταπληκτικών δημιουργών μας για άλλη μια σεζόν. Η Βροχή έχει στο επίκεντρό της μια οικεία ανθρώπινη ιστορία και αγγίζει παγκόσμια θέματα με τα οποία ο καθένας μπορεί να ταυτιστεί. Το γεγονός ότι η πρώτη σεζόν είχε απήχηση σε ακροατήρια σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι οι δυνατές ιστορίες μπορούν να καταργήσουν τα σύνορα."

Ενώ σύμφωνα με τον Jannik Tai Mosholt, τον Επικεφαλής Σεναριογράφο και Συνδημιουργό της Βροχής:

"Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την επιτυχία της σειράς και τη συντριπτικά θετική ανταπόκριση που είχε από το κοινό. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που μπορούμε να υλοποιήσουμε μια δεύτερη σεζόν της Βροχής. Έχουμε ακόμα πολλές ιστορίες να αφηγηθούμε για τους χαρακτήρες μας και πολλά περισσότερα για να εξερευνήσουμε στο σύμπαν μας. Ανυπομονούμε για την στιγμή που θα μπορέσουν όλοι να το δουν."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Jannik Tai Mosholt ("Borgen"), Esben Toft Jacobsen και Christian Potalivo.

Πρωταγωνιστούν οι Alba August, Mikkel Boe Følsgaard, Lucas Lynggaard Tønnesen, Lars Simonsen, Iben Hjejle, Lukas Løkken, Jessica Dinnage, Sonny Lindberg, Angela Bundalovic, Johannes Kuhnke, Inge Lise Goltermann.

Η σειρά θα ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στους επόμενους μήνες και θα επιστρέψει το 2019.

Επίσημη σελίδα της σειράς.

 

Το Netflix Παρήγγειλε Την 2η Σαιζόν Του "The Rain"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.