Το Netflix Παρήγγειλε Την 2η Σαιζόν Του "Altered Carbon"

0

Υστερα απο μια πρώτη σαιζόν που άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις, το "Altered Carbon" θα επιστρέψει και για μια δεύτερη, καθώς το Netflix παρήγγειλε οκτώ νέα επεισόδια απο την πανάκριβη sci-fi σειρά, που είναι βασισμένη στην ομώνυμη cyberpunk, sci-fi νουβέλα του Richard Morgan, που το 2003 κέρδισε το Βραβείο Philip K. Dick.

"Βασισμένο στο νουάρ κυβερνοπάνκ μυθιστόρημα του Richard Morgan, το 'Θνητοί Θεοί' είναι μια μυστηριώδης ιστορία φόνου, έρωτα, σεξ και προδοσίας, που εκτυλίσσεται 300 χρόνια στο μέλλον. Μια νέα τεχνολογία έχει αλλάξει τη διαμόρφωση της κοινωνίας: η συνείδηση μπορεί να ψηφιοποιηθεί, το ανθρώπινο σώμα να ανταλλαχθεί, ο θάνατος δεν είναι πλέον οριστικός. Ο Takeshi Kovacs είναι ο μόνος επιζών μιας ομάδας επίλεκτων διαστρικών πολεμιστών που ηττήθηκαν σε μια εξέγερση εναντίον της νέας τάξης πραγμάτων. Στον κόσμο του Altered Carbon, το ταξίδι του Takeshi Kovacs διαρκεί εκατοντάδες χρόνια, μέσα απο πολλά και διαφορετικά σώματα και πλανήτες. Μια ιστορία που εξερευνά την ταυτότητα, την θνητότητα και την ανθρώπινη ψυχή."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Laeta Kalogridis ("Shutter Island"), η οποία θα επιστρέψει και στην θέση του showrunner μαζί με την Alison Schapker ("Alias", "The Flash").

Η μεγάλη αλλαγή στη δεύτερη σαιζόν της σειράς θα είναι η αλλαγή σκυτάλης στον πρωταγωνιστικό ρόλο, με τον Anthony Mackie ("Captain America: The Winter Soldier") να υποδύεται τον Takeshi Kovacs (ο οποίος πλέον αλλάζει σώμα) και να διαδέχεται τον Joel Kinnaman ("The Killing", "Suicide Squad").

Αν και η πρώτη σαιζόν της σειράς του Netflix διέθετε και το budget και το υπόβαθρο, το αποτέλεσμα της δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, καθώς η εξιστόρηση υπήρξε κάπως προβληματική, κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει στην δεύτερη σαιζόν, που πρός το παρόν δεν διαθέτει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.