Το Netflix Παρήγγειλε Τα "Virgin River" Και "Sweet Magnolias"

0

Συνεχίζοντας τις πολύ επενδύσεις στην παραγωγή τηλεοπτικών σειρών και σύμφωνα με το Deadline, το Netflix παρήγγειλε τις πρώτες σεζόν απο το "Virgin River" & "Sweet Magnolias", την τηλεοπτική μεταφορά των βιβλίων που έγραψαν οι Robyn Carr και Sherryl Woods.

Βασισμένη στη ομώνυμη σειρά βιβλίων, το "Virgin River" εστιάζει στην Melinda Monroe, η οποία ανταποκρίνεται σε μια αγγελία που προσφέρει δουλειά νοσοκόμας στην απομακρυσμένη πόλη του Virgin River. Μια επιλογή, που η ίδια πιστεύει πως θα την προσφέρει μια νέα αρχή και που θα την βοήθησει να αφήσει πίσω τις επίπονες αναμνήσεις της. Σύντομα όμως ανακαλύπτει πως η ζωή στην μικρή πόλη δεν είναι τόσο απλή όσο νόμιζε και πως θα πρέπει πρώτα να μάθει να θεραπεύει τον εαυτό της, πρίν να μπορέσει να αποκαλέσει το "Virgin River" το σπίτι της.

Showrunner της σειράς είναι η Sue Tenney ("Good Witch", "Cedar Cove"), η οποία θα εκετελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Chris Perry.

Το "Sweet Magnolias" ακολουθεί τρείς γυναίκες απο την Νότια Καρολίνα, φίλες απο το λύκειο, που καθοδηγούν η μια την άλλη μέσα απο την περιπλοκότητα των ρομάτζων, της καριέρας και της οικογένειας.

Showrunner της σειράς είναι η Sheryl J. Anderson ("Charmed"), η οποία θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Dan Paulson.

Με γυναίκες showrunners και ρομαντική πλοκή, οι δυο νέες σειρές του Netflix φανερώνουν την διάθεση της συνδρομητικής υπηρεσίας να επεκτείνει την θεματολογία των τηλεοπτικών σειρών και να προσεγγίσει περισσότερο το γυναικείο κοινό, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πιο ενεργό στην οικιακή διασκέδαση...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.